Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά

juliet-giorgio-armani-hoch_v320x480 1Μια Ιουλιέτα με γυαλιά Armani
O παππούς Giorgio αγαπάει τους νέους και τα πρωτοποριακά project και έδωσε πρόσφατα την ευκαιρία στους καλύτερους φοιτητές έξι σχολών κινηματογράφου να κάνουν το ντεμπούτο τους στην σκηνοθεσία. Αποστολή τους η δημιουργία ταινιών μικρού μήκους με τίτλο «Films of City Frames» στις οποίες θα πρωταγωνιστούν πάνω απ’ όλα τα γυαλιά ηλίου Giorgio Armani, είτε ως αξεσουάρ, είτε ως φίλτρα μέσα από τα οποία οι θεατές θα παρατηρούν το περιβάλλον. Είσαστε σε ρομαντική διάθεση; Τότε η παρακάτω ταινία της Βρετανίδας Rose Glas αποτελεί την καλύτερη εισαγωγή στα σημερινά Fashion News!

gwyneth_paltrow_2014_facebook-goop__2__v320x480Οι χωρισμένες δεν σχεδιάζουν ποτέ… το κάνουν άλλες για χάρη τους!

Το κορίτσι η Gwyneth είναι στις μαύρες του, ειδικά τώρα που ο πρώην της, Chris Martin, φημολογείται ότι βγαίνει με την νέα αγαπημένου του Χόλιγουντ, Jennifer Lawrence και είπε να διασκεδάσει λίγο τη θλίψη της. Τι νομίζετε ότι έκανε; Ποτάκι με τις κολλητές, μια βόλτα μέχρι τα Zara και DVD με χαρτομάντιλα; Όχι, αγάπες μου, αυτά είναι για εμάς τις κοινές θνητές. Η Gwynie πήρε απλώς την φίλη της Diane von Furstenberg και της λέει: «Δεν φτιάχνουμε μια κολεξιόν έτσι να ξεχαστώ λιγουλάκι;» Φυσικά η Diane δεν είπε όχι και έτσι προέκυψαν επτά ανεπανάληπτα (;) κομμάτια, όπως μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, το κλασικό wrap dress, clutches μέχρι και γυαλιά ηλίου, τα οποία θα παρουσιαστούν στην φτωχική βιλίτσα της ηθοποιού στα Hamptons. Άντε να σας δω να ξαναχωρίζετε τώρα που ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά!

Apple-Watch-inlineImageCentered-577727a3-344696Να δαγκώσω το νέο ρολόι της Apple;
Καλό το ερώτημα, φίλη μου, και εμείς είμαστε εδώ να σου απαντήσουμε. Η απάντηση είναι ναι, αν έχεις σύνδρομο James Bond και θέλεις ένα ρολόι με το οποίο:

α) να πληρώνεις τις αγορές σου,
β) να στέλνεις mail,
γ) να κλείνεις ραντεβού,
δ) να ενημερώνεις το ταίρι σου για τους παλμούς της καρδιάς σου όποτε του μιλάς (ροζ λεπτομέρεια που όμως κάνει τη διαφορά, ε;)
ε) να χρησιμοποιείς το δικό του σύστημα πλοήγησης μέσω δόνησης.

Επειδή εδώ σε μπερδέψαμε λίγο να εξηγηθούμε: αν δονείται προς τα αριστερά, στρίβεις αριστερά, αν δονείται προς τα δεξιά, στρίβεις δεξιά. Και αν έχεις συνηθίσει και τη Siri, κανένα πρόβλημα, γιατί θα την έχει Και αυτήν στο θαυματουργό ρολόι. Τιμή εκκίνησης στην Αμερική τα 350 δολάρια. Καλά όλα αυτά, ένα ερώτημα τίθεται μόνο: τόσες θαυματουργές λειτουργίες έχει, λίγο πιο ομορφούλι δεν μπορούσαν να το κάνουν;

Επειδή σας αγαπάμε…
σας αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος! To ανδρικό supermodel David Gandy λάνσαρε μόλις την πρώτη του συλλογή εσωρούχων για το βρετανικό Marks and Spencer με ένα καυτό βιντεάκι, και φυσικά οι κάμερες έλιωσαν μαζί με όσες θαυμάστριές του το είδαν. Μήπως είναι ώρα για ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο, τι λέτε;

You may also like