Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (26/9)

rs_560x415-140924130432-1024.kimye-north-balenciaga-paris-2-092414Από μικρή στα βάσανα
Εσείς αν ήσασταν η Kim Kardashian και ο Kanye West, που θα γράφατε την κόρη σας; Σε κάποιο ειδικό σεμινάριο yoga για νήπια; Μήπως σε κανένα εκπαιδευτικό σεμινάριο αποφυγής παπαράτσι; Κοντά πέσατε σε όλα! Η North West μπαίνει δυναμικά στο χώρο της μόδας ως η μικρότερη καλεσμένη του οίκου Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Αγκαλιά με τον μπαμπά της κάθισε στην πρώτη σειρά παρακαλώ με ροκ εμφάνιση, δερμάτινη φουστίτσα και αρβυλάκια. Τώρα το πόσο εκτίμησε η ενός χρονών μικρούλα τις δημιουργίες του οίκου αμφίβολο το βλέπουμε. Μάλλον η σκέψη θα ήταν «δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί βλέπουμε αυτές τις αδύνατες κυρίες να περπατάνε πάνω-κάτω, θέλω την πιπίλα μου», αλλά τέλος πάντων, κάθε αρχή και δύσκολη!

 

 

alexander-wang-launches-ad-with-hm-Vogue-25Sept14-pr_b_592x888Ποιο μπλουζάκι;
Ποιος είναι ο κύριος, αναρωτιέστε; Ο Andy Caroll, παίκτης της West Ham United αναλαμβάνει τον ρόλο του μοντέλου (για ευνόητους λόγους, όπως βλέπετε και μόνες σας) και ποζάρει με την νέα συλλογή – συνεργασία της H&M με διάσημο σχεδιαστή. Ο designer αυτή τη φορά δεν είναι άλλος από τον Alexander Wang, αλλά μεταξύ μας… παρατηρεί κανένας τα ρούχα;

 

 

article-2767744-219CF57800000578-762_634x1115Best look of the week
Σταθερή αξία η Sarah Jessica Parker σε θέματα στιλ και δίκαια κερδίζει το βραβείο μας για την καλύτερη εμφάνιση της εβδομάδας. Σε παράσταση του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης, στο οποίο συμμετέχει ενεργά εδώ και χρόνια με διάφορες δράσεις εμφανίστηκε, άψογη όπως πάντα, με μια εκπληκτική maxi δημιουργία της δικής μας Mary Katrantzou, με εντυπωσιακά medieval prints και με τολμηρή επιλογή τσάντας Chanel που μια βαρετή γυναίκα θα κρατούσε για να πάει καφέ. Η SJP όμως κάνει πάντα τα δικά της και μάλιστα με επιτυχία, γι’ αυτό την αγαπάμε!

 

 

 

booty1Τάση: Το πιο καυτό body part των ημερών
Η Nickie Minaj έκανε την αρχή με το πολυσυζητημένο για το τολμηρό βίντεο και τους ακόμη πιο προκλητικούς στίχους της «Anaconda», ακολούθησε μια μανία στο Instagram κατά την οποία επώνυμες και ανώνυμες φωτογραφήθηκαν πλάτη αναδεικνύοντας τα οπίσθιά τους, την οποία ακολούθησε μέχρι και η σεμνούλα Ariana Grande. Τώρα έρχονται να προστεθούν στο κλαμπ και η Jennifer Lopez μαζί με την ράπερ Iggy Azalea. Το νέο τους τραγούδι λέγεται, τι άλλο, «Booty» και μπορείτε από τώρα να φανταστείτε το περιεχόμενο. Shake it, κορίτσια, για να είμαστε trendy και αν ξέρετε πως, πάρτε ιδέες από τις κυρίες παρακάτω!


You may also like