Η μόδα μέσα από τη ματιά της Ανδριάνας Σακκά (6/10)

instagram_stellamccartney_kate_moss__1__article_zoomΜόδα κατά του καρκίνου του στήθους
Ναι, είπαμε, την έχουμε βαρεθεί, αλλά όταν πρόκειται για καλό σκοπό επικροτούμε το γεγονός ότι η Kate Moss χρησιμοποιεί την διάσημη εικόνα της για να ευαισθητοποιήσει. Το μοντέλο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της φίλης της Stella McCartney και πόζαρε στην καμπάνια της σειράς εσωρούχων της με τίτλο Gemma Relaxing.

Η Stella McCartney σχεδίασε τη συγκεκριμένη σειρά με αφορμή τον μήνα (Οκτώβριο) κατά του καρκίνου του στήθους και έχει αποφασίσει ήδη να προσφέρει μέρος των εσόδων στο ίδρυμα Linda McCartney, αφιερωμένο στη μητέρα της, την οποία έχασε το 1998 από αυτήν ακριβώς την ασθένεια. Η Kate φοράει την ροζ κορδέλα της εκστρατείας εκεί που εμείς φυσικά δεν μπορούμε, αλλά μια αφορμή για σκέψη και για ένα ραντεβού εξέτασης μας το δίνει!
Παρέα της κάνει μια άλλη διάσημη ξανθιά, η Naomi Watts, η οποία φωτογραφίζεται από τον Patrick Demarchelier με τις τσάντες της διεθνούς καμπάνιας Breast Health International, τα έσοδα της οποίας θα προσφερθούν στο ίδρυμα Fund for Living. Well done, ladies!

30-jessica-stam.w529.h529Ατάκες για γέλια μόνο
Μήπως πιστεύετε ότι τα μοντέλα έχουν την τέλεια ερωτική ζωή και ότι γνωρίζουν μόνο τους πιο συναρπαστικούς άντρες στα ταξίδια, τις φωτογραφήσεις και τα ταξίδια τους; Οι παρακάτω ατάκες καμακιού που μοιράζονται κάποιες από τις όμορφες γυναίκες του επαγγέλματος θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε!
«Μήπως έχεις καμία μελανιά; Γιατί φαίνεται σαν να έπεσες από τον ουρανό» – Jessica Stam
«Να σου πω, μήπως τα είχαμε στο λύκειο;» – Carol Alt
«Σε έκανα follow στο Instagram μόλις τώρα και από κοντά είσαι πιο αδύνατη» – Gigi Hadid
«Είσαι μοντέλο; Φάε ένα χάμπουργκερ!» – Lindsay Ellingson
«Δεν είσαι και τόσο όμορφη» – Chrissy Teigen
«Είσαι μοντέλο; Έλα να σε βγάλω μια φωτογραφία! – Ashley Smith
«Είσαι ένα ψηλό ποτήρι νερό. Μήπως είσαι στο ψυγείο;» – Damaris Lewis

imageRihanna: Η επιστροφή
Μάλλον θα θυμόσαστε την κακήν κακώς αποχώρηση του Bad Girl RiRi από το Instagram μετά την λογοκρισία που δέχτηκαν οι προκλητικές φωτογραφίες που ανέβαζε.

Η συνέχεια ήρθε με την καμπάνια Free the Nipple την οποία ακολούθησαν πολλά μοντέλα και θαυμάστριές της για να δείξουν συμπαράσταση στην «αγωνίστρια», αλλά φαίνεται ότι εδώ δεν τελείωσαν όλα. Εδώ και λίγους μήνες στο Instagram κυκλοφορεί ένας νέος λογαριασμός με το ύποπτα ίδιο όνομα @BahdgalRiRi, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί ήδη περισσότεροι από 750.000 followers.

Οι απορίες διάχυτες: γιατί η τραγουδίστρια δεν άνοιξε απλώς τον παλιό της λογαριασμό; Γιατί δεν το δηλώνει δημόσια; Μήπως πρόκειται για απάτη; Κι όμως, οι φωτογραφίες είναι άκρως προσωπικές και δείχνουν να συμβαδίζουν με τα locations στα οποία βρίσκεται και η ίδια. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε καμία καινούρια αποκάλυψη, ένα εσώρουχο, μια topless πόζα, κάτι βρε αδερφέ για να σιγουρευτούμε!

You may also like