Η νέα αρετουσάριστη καμπάνια με μαγιό της Ashley Graham

H Ashley Graham που αγαπάμε σε νέα φωτογράφιση για μαγιό.

H Ashley Graham είναι μια γυναίκα που δε χάνει λεπτό να προωθεί την αυτοπεποίθηση που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει με το σώμα και τον εαυτό της. Γι’ αυτόν το λόγο, ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες στους προσωπικούς της λογαριασμούς με εμπνευσμένα μηνύματα και αρετουσάριστες φωτογραφίες είτε από δουλειές της είτε από την καθημερινότητά της.

Το διάσημο μοντέλο για τη νέα συλλογή της σειράς από το brand μαγιό που συνεργάζεται («Swimsuits for All») εμφανίστηκε ξανά μία καμπάνια με φωτογραφίες, χωρίς photoshop,  ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προώθηση της θετικής εικόνας του σώματος.

«Ελπίζω αυτές οι φωτογραφίες να εμπνεύσουν μία ατρόμητη πεποίθηση σε όλους να είναι χαρούμενοι με το σώμα τους και να απολαμβάνουν τη ζωή κάθε λεπτό, χωρίς να νοιάζονται για το ποιος τους κοιτάει. Υπενθύμιση: το να είσαι αυθεντικός είναι όμορφο», έγραψε η Graham στο λογαριασμό της στο Instagram.

Το «Swimsuits for All» είναι μία εταιρεία που προσφέρει επιλογές για μαγιό σε γυναίκες κάθε βάρους, από τα μικρότερα μέχρι τα μεγαλύτερα νούμερα, με σκοπό να δείξει ότι κάθε νούμερα είναι φυσιολογικό και ωραίο. Τα περισσότερα, μάλιστα, κοστίζουν λιγότερο από 100$, για να είναι όσο γίνεται πιο προσιτά σε όλους.

Δείτε τη συλλογή ASHLEY GRAHAM X SWIMSUITS for all εδώ.

Photo credits

You may also like