Η νέα εποχή του Melinamay.com είναι εδώ!

melinamayΗ άφιξη της ανοιξιάτικης σαιζόν είναι η καλύτερη αφορμή για ανανέωση και εδώ στο Melinamay.com αποφασίσαμε να την υποδεχτούμε δυναμικά! Πιστεύοντας ότι η αλλαγή είναι συνώνυμη της εξέλιξης, δεν σταματάμε ποτέ να αναζητάμε νέες και πρωτότυπες ιδέες για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να χαρίσουμε χαμόγελα στους παλιούς και νέους φίλους μας.

Ο κόσμος του Διαδικτύου και των online αγορών δεν παύει ποτέ να αναπτύσσεται, γι’ αυτό κι εμείς ξεκινήσαμε από τον ριζικό επανασχεδιασμό του website μας, με στόχο οι σελίδες μας να γίνουν ακόμη πιο fashion oriented, ακόμη πιο φρέσκιες και ζωντανές, ακόμη πιο φιλικές στον χρήστη κατά την περιήγηση και πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε!

Στο online shop μας μπορείτε να βρείτε τα γνωστά για την ποιότητά τους προϊόντα των Converse, Calvin Klein, La Perla, Diesel, Esprit, Guess, Tommy Hilfiger, Laura Ashley κ.α. αλλά εμείς δεν σταματήσαμε εκεί. Στο νέο και ανανεωμένο Melinamay.com θα μπορείτε πλέον να βρείτε εκτός από τα bazaar που καθιερώθηκαν στις προτιμήσεις των φίλων μας χάρη στις ασυναγώνιστες τιμές τους και κάποιες περιζήτητες μόνιμες συλλογές αγαπημένων brands (Nef Nef, Bodytalk, Minerva, Agatha Ruis de la Prada) αλλά και πολλές νέες συνεργασίες με labels που λατρεύει κάθε fashion lover, όπως η Mat Fashion, η La Redoute, τα ρούχα Attrattivo και οι συλλογές της Franklin and Marshall!

Το νέο Melinamay.com είναι εδώ, σας περιμένει να το εξερευνήσετε, και εμείς

αναμένουμε με χαρά τις εντυπώσεις σας!

You may also like