Η νέα σειρά της Redken συνδυάζει… Nature + Science!

Η Redken 5th Avenue NYC είναι από τα κορυφαία brands περιποίησης μαλλιών που επιλέγουν καταναλωτές αλλά κι επαγγελματίες κομμωτές με μία συνεχή παρουσία στις εβδομάδες μόδας στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Παρίσι. Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης των προϊόντων της, η εταιρεία επενδύει πάντα σε καινοτόμες τεχνικές και συνθέσεις προκειμένου τα μαλλιά μας να απολαμβάνουν τη φροντίδα που τους αξίζει.

Έτσι προέκυψε η απόλυτα vegan εναλλακτική συλλογή προϊόντων περιποίησης Nature + Science για τις σειρές All Soft, Extreme και Color Extend. Τα σαμπουάν αποτελούνται από 83% συστατικά φυτικής προέλευσης ενώ το ποσοστό των conditioners ανέρχεται στο 99%. Με ιδιαίτερα αρώματα από εσπεριδοειδή κι αιθέρια έλαια όπως περγαμόντο, λεμόνι, καφίρ λάιμ και γλυκό πορτοκάλι, τα μαλλιά μας αποκτούν πρόσβαση σε μία φροντίδα απόλυτα φυσική. Σεβασμό στη φύση, όμως αποδίδουν και οι συσκευασίες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Ας τις δούμε, όμως, λίγο πιο αναλυτικά:

Η σειρά All Soft για ξηρά κι εύθραυστα μαλλιά περιέχει χυμό σημύδας για ενυδάτωση, ενώ επαναφέρει την απαραίτητη για την υγιή όψη των μαλλιών υγρασία.

Η σειρά Extreme για μπερδεμένα μαλλιά αποτελείται από πρωτεΐνη λουπινών ενυδατώνοντας τα μαλλιά, προστατεύοντάς τα παράλληλα από το σπάσιμο.

Η σειρά Color Extend, όπως μαρτυρά και το όνομά της, είναι για όσες αρέσκονται στους χρωματικούς πειραματισμούς (κι όχι μόνο!) και βασίζεται στο ginseng φροντίζοντας τα μαλλια΄χωρίς αν αφήνει κατάλοιπα και προσδίδει στα μαλλιά ζωντάνια και διάρκεια στο χρώμα τους.

                              Αν σας βρίσκουμε στο στάδιο όπου σκέφτεστε σοβαρά την αλλαγή των προϊόντων που χρησιμοποιούσατε ως τώρα, νομίζω πως αξίζει να γνωρίσετε τη Nature + Science της Redken. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το σαλόνι ομορφιάς που βρίσκεται κοντά σας μέσω του Redken.gr και να κλείσετε ένα ραντεβού!

You may also like