Η νέα συλλογή εσωρούχων της Rihanna για του Αγίου Βαλεντίνου

Όχι η Rihanna δεν κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ, αλλά ανακοίνωσε την συνεργασία της εταιρείας της Savage X Fenty με τον σχεδιαστή Adam Selman για μια συλλογή εσωρούχων για τη μέρα των ερωτευμένων, του Αγίου Βαλεντίνου.

Συγκεκριμένα η συλλογή, η οποία είναι εμπνευσμένη από την δεκαετία του 80’, αποτελείται από 19 σετ εσωρούχων, ενώ θα κυκλοφορήσει με τη μορφή 2 σειρών με τις ονομασίες  ‘’Locket Down’’ και ‘’Down the aisle’’.

Τα εσώρουχα έχουν σχεδιαστεί για όλους τους σωματότυπους  και τα μεγέθη φτάνουν μέχρι το XXL. Τα χρώματα της συλλογής επικεντρώνονται στις αποχρώσεις του κόκκινου, του φούξια και του λιλά και τα διακοσμητικά σχέδια σε σχήμα καρδιάς δεν λείπουν, όπως και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ (γάντια και φιόγκοι).

Η Rihanna γι’ αυτή την συνεργασία δήλωσε ‘’Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κανέναν άλλο, πέρα από τον Adam Selman για την πρώτη συνεργασία του Savage X Fenty. O Adam είναι όλα όσα αντιπροσωπεύει το brand – διασκεδαστικός, σέξι και παιχνιδιάρης’’.

Ο σχεδιαστής με την σειρά του δήλωσε “Το να σχεδιάσω εσώρουχα, είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω. Η αλήθεια είναι ότι πολλές συλλογές μου έχουν επηρεαστεί από τις λεπτομέρειες των εσώρουχων, γι’ αυτό αμέσως άρπαξα την ευκαιρία και είπα ναι όταν με πλησίασε η Rihanna για να συνεργαστούμε για την συγκεκριμένη συλλογή”.

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη από την 1η Ιανουαρίου στο www.savagex.com και σε επιλεγμένα σημεία.

You may also like