Η οικογένεια Addams γίνεται ταινία κινουμένων σχεδίων

Η οικογένεια Addams δημιουργήθηκε από τον Αμερικανό σκιτσογράφο Charles Addams και για πρώτη φορά μεταφέρθηκε στην τηλεόραση το 1964, όταν το τηλεοπτικό δίκτυο ABC έδωσε σάρκα και οστά στους χαρακτήρες. Στη συνέχεια, ακολούθησαν πολλές παραγωγές –τηλεοπτικές, κινηματογραφικές, μουσικές, κ.α.- που καθιέρωσαν την ιδιαίτερη οικογένεια και την έκαναν ξακουστή παγκοσμίως.

Μετά τους πλέον αναγνωρίσιμους για τους συγκεκριμένους ρόλους ηθοποιούς του τηλεοπτικού remakeτων Addams το 1991με την Anjelica Huston ως Morticia Addams, έχει προγραμματιστεί για το 2019 μία ταινία κινουμένων σχεδίων με τον ομώνυμο τίτλο «The Addams Family». Ο Conrad Vernon («Shrek 2», «Monsters vs. Aliens», «Madagascar 3») και ο Greg Tiernan («Sausage Party», «God of War») θα βρεθούν στην καρέκλα του σκηνοθέτη στα Cinesite Studios στο Vancouver.

Το cast των ηθοποιών που θα ντύσουν με τις φωνές τους τους χαρακτήρες περιλαμβάνει: τη Charlize Theron ως Morticia Addams (μητέρα), τον Oscar Isaac ως Gomez Addams (πατέρας), τη Chloë Grace Moretz ως Wednesday Addams (κόρη), τoν Finn Wolfhard ως Pugsley Addams (γιος), την Bette Midler στο ρόλο της γιαγιάς και την Allison Janney στο ρόλο της άσπονδης εχθρού Margaux Needler. Πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συμμετοχή της νεαρής ηθοποιού, Elsie Fisher, γνωστή για το ρόλο της Agnes στην παιδική ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος», που θα χαρίσει τη φωνή της στην Parker Needler, κόρη της Margaux. Η 15χρονη ηθοποιός έχει ήδη αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα με το ταλέντο και τις υποκριτικές της ικανότητες.

Κάπως έτσι, η σατιρική και μακάβρια οικογένεια Addams πληροί όλες τις προδιαγραφές για μία επιτυχημένη κινηματογραφική μεταφορά κινουμένων σχεδίων.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις οθόνες των κινηματογράφων στις 18 Οκτωβρίου 2019.

You may also like