Η παλέτα της Gigi Hadid x Maybelline είναι εδώ!

Η περιορισμένη έκδοση Jetsetter Palette της Gigi Hadid σε συνεργασία με την Maybelline είναι πραγματικότητα και το ταξίδι της διανομής της, την έχει ήδη φέρει και στη χώρα μας. Η παλέτα έχει όλα τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε ένα πλήρες μακιγιάζ και είναι σίγουρα το επόμενο must have των αποσκευών μας, που θα μας γλιτώσει από χρόνο να διαλέξουμε τι να πρωτοπάρουμε μαζί μας αλλά και πώς να τα χωρέσουμε στην χειραποσκευή.

H Jetsetter Palette κοστίζει 30 ευρώ και μπορούμε να την προμηθευτούμε σε οποιοδήποτε κατάστημα διατίθεται το brand.

Η παλέτα περιλαμβάνει 2 concealer, 2 lip balms, 4 σκιές ματιών, 1 ρουζ, 1 ματ bronzer, 1 highlighter, 1 μικρή mascara και 2 πινέλα.
Η Gigi Hadid πάει την συνεργασία της με την Maybelline, η οποία και ξεκίνησε το 2015, ένα βήμα παραπέρα, και βγαίνει μπροστά όχι απλώς σαν μούσα, αλλά σαν δημιουργός και εμπνεύστρια της πιο hot τάσης του φετινού μακιγιάζ. Του nude.

Σαν καλή παίχτρια όμως των social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία και φαίνονται μερικά ακόμα προϊόντα που πρόκειται να κυκλοφορήσουν από την εταιρεία και έχουν την υπογραφή της. Μια παλέτα σκιών για τα μάτια, 14 καινούργια κραγιόν και κάποια πολύχρωμα eyeliner, είναι τα επόμενα βήματα και εμείς σίγουρα ανυπομονούμε να τα δούμε από κοντά.

You may also like