Η πανσέληνος του Ιουνίου: ένα βήμα μπροστά… χωρίς να κοιτάμε προς τα πίσω, από την Χρ. Θεοχάρη

strawberry moonΤο Φεγγάρι της Φράουλας όπως το αποκαλούν οι Ινδιάνοι της Αμερικής, η πρώτη ουσιαστικά Πανσέληνος του καλοκαιριού, ανατέλλει στις 2/6 στον άξονα Τοξότη/Διδύμων,επηρεάζοντας τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου και όσους έχουν ωροσκόπο και σημαντικούς πλανήτες σε Δίδυμο,Τοξότη, Ιχθύς και Παρθένο.

Μια ανανεωτική Πανσέληνος, που έχει ήδη προκαλέσει αναταράξεις στο ζωδιακό στερέωμα, σε συνδυασμό με τον Ανάδρομο Ερμή, τον Άρη και τον Ήλιο στους Διδύμους σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.  Δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι εκπλήξεις, οι αλλαγές σε σχέσεις και οι χωρισμοί, ενώ μπορεί να δείτε με άλλα μάτια όσους βρίσκονται δίπλα σας. Με τον Ποσειδώνα να πιέζει καταστάσεις και να μας βάζει ροζ γυαλιά,καλό είναι να δούμε πολύ προσεκτικά που θέλουμε να πάμε, να υπολογίσουμε σωστά τα βήματά μας προς την ελευθερία, να κατανοήσουμε ποιοι είναι δίπλα μας σ’ αυτό το ταξίδι. Δείτε το δάσος και όχι το δέντρο,προσπαθήστε να συνδυάσετε ρεαλισμό με φαντασία, αποφεύγοντας τις υπερβολές και τις φαντασιώσεις. Ναι,μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται, κι οι άνθρωποι να φοράνε τις όμορφες μάσκες τους, αλλά  είναι καιρός να δούμε την αλήθεια και να αγαπήσουμε την πραγματικότητα.

Λέξεις κλειδιά: Αναζήτηση, Αλήθεια,Ελευθερία, Αποχωρισμός, Ιδεαλισμός. Δημιουργικότητα, Φώτιση, Νευρικότητα, Ένταση, Πίεση, Δύναμη.

Πώς θα είναι αυτή η Πανέμορφη Πανσέληνος για τα ζώδια; (διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός
Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στους Διδύμους που είναι ευνοϊκή  για το ζώδιό σου στον άξονα 3ου-9ου, ειδικά για φλερτ, ταξίδια, μάθηση και συνεργασίες,ενώ  ο Ερμής και ο Άρης επίσης στους Διδύμους δίνουν έμφαση στην επικοινωνία  και στις δημόσιες σχέσεις σου και σου ανοίγουν τον την πόρτα για να ταξιδέψεις, να διασκεδάσεις και να ερωτευτείς με επιτυχία. Μην αποκλείσεις βοήθεια, ή νέες γνωριμίες από το εξωτερικό.

Ταύρος: Μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό του Καρκίνου που σε ευνοεί και σου λέει να δώσει έμφαση στον έρωτα και το φλερτ-κυρίως αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου του ζωδίου σου. Η Πανσέληνος αυτή είναι στο 8ο σου σπίτι, που σημαίνει ότι τα οικονομικά και τα κληρονομικά σου,θα βγάλουν  κάποια προβλήματα στην επιφάνεια, αλλά μάθε να είσαι υπομονετικός, η λύση θα βρεθεί. Να προσέχεις κούραση και υπερκόπωση γενικότερα.

tumblr_np7eyxu5eP1sial0xo1_250Δίδυμοι: Η Πανσέληνος που θα γίνει την Τρίτη στο ζωδιακό σου άξονα 1ου-7ου, θα επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή, σε έναν ακαταμάχητο συνδυασμό σε βάζει στην πρίζα διάθεσή σου για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες και να δουλέψεις τις σχέσεις σου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή με τον ανάδρομο σε κάθε νέα συνεργασία ή επαγγελματική κίνηση. Από την Παρασκευή η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα σου κάνει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο.

Καρκίνος: Μέχρι την Παρασκευή η Αφροδίτη θα είναι για λίγο ακόμη στο ζώδιό σου βοηθώντας στον αισθηματικό και τον οικονομικό τομέα. Δώσε έμφαση στη δουλειά. Η Πανσέληνος της Τρίτης στον άξονα Διδύμων – Τοξότη πέφτει στον άξονα 6ου-12ου της υγείας και της καθημερινής σου εργασίας,ενώ εκεί θα είναι και ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης. Αυτό φέρνει αρκετό άγχος,αλλά και εμπόδια και καθυστερήσεις,όπως και εσωτερική ένταση.Να αποφύγεις τα επαγγελματικά ξεκινήματα.

Λέων: Η Πανσέληνος της Τρίτης, θα φωτίσει τον άξονα 5ου-11ου στον τομέα του έρωτα, του φλερτ και της δημιουργικότητας,που συνδυαστεί με το γεγονός ότι την Παρασκευή και η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο σου και ότι ο Ερμής παρότι ανάδρομος) αλλά και ο Άρης σου κάνουν εξάγωνο από τους Διδύμους, να περιμένεις καλύτερα. Πολλές οι ευκαιρίες να ζήσεις τον έρωτά σου, να κάνεις καινούργιες γνωριμίες και να περάσεις καλά, ενώ επαγγελματικά από 15/6 η περίοδος είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα.

Παρθένος: Μπορεί η Αφροδίτη να βρίσκεται μέχρι την Παρασκευή στο ζώδιό του Καρκίνου αλλά με τόσους πλανήτες στους Διδύμους και την Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων – Τοξότη να σου κάνουν τετράγωνο,σηματοδοτεί μια εποχή με έγνοιες& ανησυχίες.Το φεγγάρι στον άξονα 4ου-10ου θα σε επηρεάσει τόσο σε θέματα καριέρας όσο και στην οικογένεια-κάτι που μπορεί να σημαίνει περισσότερες ευθύνες, ή αγγαρείες, ή οικογενειακά βάρη που δεν είναι ό,τι καλύτερο.Χαλάρωσε. Καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και παρεξηγήσεις θα υπάρξουν και στη δουλειά. Θα περάσουν.

Ζυγός: Η Πανσέληνος που θα γίνει την Τρίτη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, είναι αρκετά ευνοϊκή για την επικοινωνία σου αλλά και τα αισθηματικά σου. Θα έχεις τη διάθεση να βγεις να φλερτάρεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να διασκεδάσεις. Με το εξάγωνο του Άρη και του Δία από τους Διδύμους, η περίοδος είναι πολύ καλή για νέες συνεργασίες και συμμαχίες, που καλό είναι να ξεκινήσουν μετά τις 15/6 ενώ η Αφροδίτη από τον Λέοντα από τις 5/6 και μετά φέρνει τύχη και γοητεία.

Σκορπιός: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα 2ου-8ου των οικονομικών και των αξιών σου, μπορεί να να σημαίνει έκτακτα έξοδα, οπότε καλό είναι  να προσέχεις για να έχεις και να κάνεις και λίγο οικονομία, ενώ οι εντάσεις και οι καυγάδες δεν θα λείψουν αυτήν την περίοδο. Θέλει προσοχή γιατί στο υποσυνείδητό σου βράζει ο καταπιεσμένος θυμός, που σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις ανάσες και να χαλαρώσεις. Μάθε να ζεις το τώρα, και αν σε παίρνει οικονομικά κάνε κι ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό.

Τοξότης: Η Πανσέληνος που θα γίνει Τρίτη, θα επηρεάσει  άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, στον άξονα 1ου-7ου,προσοχή όμως σε αδικαιολόγητα ξεσπάσματα και εντάσεις λόγω Άρη και ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους. Προσπάθησε να προσεγγίσεις το τον/την σύντροφό σου, να μην μπεις σε ανταγωνιστικά τριπάκια και να μαζέψεις την κυκλοθυμία και την αναστάτωση σου. Η περίοδος προσφέρεται για να φλερτάρεις ενώ με την Αφροδίτη στον Λέοντα από την Παρασκευή θα διευκολυνθούν επαφές και νέες συνεργασίες που αφορούν εξωτερικό.

837410Αιγόκερως: Η Πανσέληνος που θα γίνει την Τρίτη στον άξονα 6ου – 12ου της σίγουρα επηρεάζει την καθημερινότητά τη δουλειά σου αλλά και θέματα υγείας ή ψυχολογικής διάθεσης,  Το πιθανότερο είναι ότι θα αναγκαστείς επιβαρυνθείς με πολλές ευθύνες στη δουλειά και καθημερινά, που θα σε αγχώσουν θα σε στραγγίξουν ενεργειακά.  Από την Παρασκευή και μετά που περνάει η Αφροδίτη στον Λέοντα, θα ανεβάσει τη λίμπιντο σου και θα σε κάνει πιο ενεργό/η στον έρωτα και το φλερτ.

Υδροχόος : Η Πανσέληνος που θα γίνει την Τρίτη, επηρεάζει τον άξονα των κοινωνικών σου γνωριμιών, της φιλίας αλλά και του φλερτ, ενώ στο ίδιο mood βρίσκονται ο ανάδρομος Ερμής και ο Άρης. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για γνωριμίες, διασκέδαση και νέες περιπέτειες. Τα φλερτ, οι καινούργιες γνωριμίες και οι περιπέτειες επιβάλλονται. Καλή η περίοδος για επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις που θα αποδώσουν μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Με την Αφροδίτη από την Παρασκευή στον Λέοντα,σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται πολύ.

Ιχθύες: Η Πανσέληνος που γίνεται την Τρίτη στον άξονα 10ου-4ου τον τομέα της οικογένειας και της καριέρας, δηλαδή στις ρίζες σου. Εκεί βρίσκονται κι ο Άρης με τον Ανάδρομο Ερμή, εντείνοντας προβλήματα και προστριβές στους τομείς αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι θα  αναγκαστείς να εστιάσεις σε πρακτικά θέματα καλό είναι να  είσαι προσεκτικός/η στις κινήσεις σου, αποφεύγοντας να δίνεις τροφή σε αψιμαχίες.  Με την Αφροδίτη από την Παρασκευή στον Λέοντα, στο περιβάλλον της καθημερινότητας, της δουλειάς και της υγείας θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες εκεί –αξιοποίησε τες.

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like