Η παρουσίαση των Wrangler & Lee Jeans

Χθες το απόγευμα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να δοκιμάσουμε τη φθινοπωρινή/χειμωνιάτικη συλλογή των Lee και Wrangler Jeans στον όμορφο και καταπράσινο κήπο της Act & React. Ήταν μία ενδιαφέρουσα, γεμάτη στυλ παρουσίαση των διαφορετικών προτάσεων της Lee Jeans, σε ανδρικά και σε γυναικεία ρούχα.

Κυριαρχούν, η απλότητα και το καθημερινό, ατιμέλητο στυλ σε υψηλής ποιότητας jean, μάλλινο αλλά και βαμβακερό ύφασμα. Το χειμωνιάτικα χρώματα, όπως μπορντό, χρώμα του κερασιού, κίτρινο της μουστάρδας και κυπαρισσί είναι σε πρώτο πλάνο και εντυπωσιάζουν.

lee wrangler

Η Lee Jeans επεκτείνεται όμως και σε ζεστά, χειμωνιάτικα μπουφάν, denim πουκάμισα συνδυασμένα αρμονικά σ’ένα total denim look αλλά και jacket με ευφάνταστα σχέδια. Το street style παίρνει έδαφος και οι «καλές» τιμές δελεάζουν…

lee wrangler1

Λιτά και casual όμως, θα χαρακτήριζε κανείς και τα Wrangler jeans, με διαφορετικά υφάσματα στο jean παντελόνι που αγκαλιάζουν και κολακεύουν το γυναικείο σώμα. Επίσης, η Wrangler jeans προτείνει χρώματα, όπως κοραλί, καφέ αλλά και σκούρο μπλέ καθώς και ύφασμα κοτλέ που είναι άκρως χειμωνιάτικο. Το απόλυτο winter look για το χειμώνα που έρχεται είναι, κοντές/ψηλές μπότες, χοντρές μακριές κάλτσες, καπαρντίνα ή παλτό και Wrangler Jeans.
Καινοτομία φέτος, θεωρούνται σίγουρα, τα Wrangler Denim Spa, τα οποία θεωρούνται «ενυδατικά» jeans, με ειδική σύνθεση, έτσι ώστε να κάνουν “spa” στα πόδια όταν τα φοράμε. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στα βολικά και άνετα Stretch Jeans που όσο και να τα «τραβήξουμε», επιστρέφουν πάντα στην αρχική τους μορφή, είναι απόλυτα ελαστικά και πολύ ξεκούραστα για όλη την ημέρα.
p5

Φυσικά μην μπερδεύεστε, καλοκαίρι και μάλιστα ζεστό έχουμε ακόμη, απλά ως γνωστόν, η μόδα τρέχει μπροστά και μία σωστή fashionista τρέχει μαζί της. Μετά από τέτοιες προτάσεις όμως, σκεφτείτε, εσείς τι θα προμηθευτείτε για φέτος το χειμώνα;

p4

Καλή συνέχεια σε στυλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις!

You may also like