Η πιο όμορφη γιορτινή επιλογή από την Molton Brown

Αν υπάρχει μια συλλογή που λαχταρώ στις γιορτές τότε αυτή που είναι πρώτη στη λίστα μου είναι σίγουρα της Molton Brown! Αν και υπάρχει μεγάλη ποικιλία αρωμάτων  σε όλη την διάρκεια του χρόνου, με προσελκύει πάντα μια special Χριστουγεννιάτικη έκδοση που θα με μεταφέρει σε αυτή την ζεστή και sparkly ατμόσφαιρα των γιορτών. Η Molton Brown έχει διάθεση να μας ταξιδέψει πίσω στην εποχή του 1920 όπου τα jazz clubsκαι τα εκκεντρικά πάρτι ήταν στο αποκορύφωμα τους ενώ η ανάμνηση τους παρέμεινε διαχρονική.. Όλοι έχουμε ανάγκη την αίσθηση της πολυτέλειας γύρω μας, είναι ένα χαρακτηριστικό που δίνει λάμψη στην ζωή μας.

Αν αγαπάς τα αρρενωπά, ζεστά αρώματα τότε η Bizarre Brandy συλλογή θα είναι ακριβώς αυτό που θα σε εξιτάρει για τις φετινές γιορτές. Με νότες από κάρδαμο, πορτοκάλι και τζίντζερ θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε γιορτινή διάθεση συνεχώς. Θα σου θυμίσει παλιές καλές εποχές που ένα καλό brandy ή η μυρωδιά του καφέ ήταν τα σημαντικότερες για την ιεροτελεστία της εποχής. Τέσσερις διαστάσεις του φετινού brand!

  • Το Molton Brown Bizarre Brandy κερί που αναμφίβολα θα δώσει χρώμα και στυλ στον χώρο του σπιτιού σας φρεσκάροντας την αίσθηση της ατμόσφαιρας.
  • Αν θέλετε να αρχίσετε ή να τελειώνετε την μέρα σας με επιβράβευση προς τον εαυτό σας το Molton Brown Bizarre Brandy Festive Bauble θα σας ανταμείψει χωρίς δεύτερη σκέψη. Η αρχή η το τέλος της ημέρας θα είναι μια ευχαρίστηση που θα αναζητάτε συνεχώς.
  • Η επιλογή ενός shower gel για χριστουγεννιάτικο δώρο κάτω από το δέντρο είναι η πιο εγγυημένη ιδέα χωρίς αμφιβολία,  ανανεωμένοι και ελκυστικοί εκτός από ένα trendy ντύσιμο είναι Με το Molton Brown Bizarre Brandy Bath & Shower Gel θα νιώσετε πως η ημέρα σα ξεκινάει υπέροχα.
  • Αν τώρα θέλετε να συνεχίσετε το ταξίδι των αισθήσεων τότε η Molton Brown Bizarre Brandy Body Lotion είναι αυτό που ταιριάζει. Αν και δεν την προτίνωτόσο για την ενυδατική της χρήση όσο για την διάρκεια του αρώματος μετά από το ντους.
  • Τώρα αν το άρωμα είναι εκείνο που ερωτεύεστε πρώτο τότε το Molton Brown Bizarre Brandy Eau de Toilette είναι απόλυτα φτιαγμένο για εσάς. Είναι  συναρπαστικό γιατί εκτός από την ικανοποίηση που προσφέρει ως ανδρικό άρωμα μπορεί να φορεθεί άνετα και ως γυναικείο αφού θεωρείται unisex..

Περιτυλιγμένα με αγάπη και κομψότητα ξέρει να χαρίζει όμορφα δώρα! Το ίδιο κάντε και εσείς για τους αγαπημένους σας.

You may also like