Η σειρά Extra Firming της Clarins υποδέχεται νέα “μέλη”

Η περιποίηση του γυναικείου προσώπου είναι σαφώς μία απαιτητική υπόθεση για να απολαμβάνουμε ένα λαμπερό κι υγιές δέρμα. Κι όσο κι αν θέλουμε να το αρνηθούμε, η πραγματικότητα είναι πως στη δεκαετία των 40 οι απαιτήσεις αυτές αλλάζουν. Αυτές τις ανάγκες προσπαθεί να ικανοποιήσει η Clarins με τη σειρά Extra Firming, γι’ αυτό κι εμπλουτίζει τη σειρά με δύο ακόμη προϊόντα.

               Το πρώτο είναι το Extra Firming Phyto-Serum, που περιέχει φυτικά εκχυλίσματα από μπλε αγαύη, κινόα και λευκό λούπινο και με καθημερινή χρήση εντείνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, με τα αποτελέσματα να είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές.

           

               Το δεύτερο entry της σειράς είναι το Extra Firming Yeux που στοχεύει στην περιοχή των ματιών με δράση δύο σε ένα. Αυτό σημαίνει πως λειτουργεί ταυτόχρονα ως ορός κι ως balm αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων το “πόδι της χήνας”, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Ακόμη, το Extra Firming Yeux περιέχει ειδικά σχεδιασμένες πέρλες που ενισχύουν το φως γύρω από την περιοχή των ματιών ώστε αυτά να φαίνονται ξεκούραστα και βεβαίως νεανικά.

                             Φυσικά, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς, έτσι κι οι δύο νέες προσθήκες λειτουργούν με τη φόρμουλα που ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη της επιδερμίδας, δηλαδή τους παράγοντες που τη διατηρούν νεανική και φρέσκια, σταθεροποιώντας της κυτταρικές ίνες.

               Εσείς δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το αγαπημένο σας κατάστημα καλλυντικών και να ζητήσετε να γνωρίσετε τη σειρά Extra Firming της Clarins – new entries included!

You may also like