Η στοματική υγιεινή μπορεί να είναι μία διασκεδαστική διαδικασία…

Από τότε που ήμουν μικρή, είχα έναν φοβερό φόβο με τον οδοντίατρο. Αν και πάντα ήταν ευγενικοί και υπομονετικοί, η ιδέα να καθίσω στην καρέκλα τους, αφήνοντάς τους να χρησιμοποιήσουν όλα αυτά τα εργαλεία στο στόμα μου, ήταν αρκετό για να μου δημιουργήσει πανικό. Από τότε, μεγάλωσα και έγινα πιο γενναία (λίγο). Ωστόσο, αυτό το άγχος πάντα υπάρχει μέσα μου. Ως περίπτωση με ευαίσθητα δόντια που είναι επιρρεπή σε διάφορα προβλήματα, η στοματική μου υγιεινή βρίσκεται σε υψηλή θέση των προτεραιοτήτων μου και προσέχω να έχω και να χρησιμοποιώ εντατικά τα σωστά εργαλεία ώστε να διατηρώ τα δόντια μου υγιή μέχρι την επόμενη επίσκεψή μου στο ιατρείο.

Ο οδοντίατρός μου, μου εξήγησε ότι τα δόντια μου, πέραν του τακτικού επαγγελματικού ελέγχου, έχουν ανάγκη από εξειδικευμένο και σωστό βαθύ καθαρισμό και στο σπίτι. Και κάπως έτσι, εκτός από τα ειδικά διαλύματα και το νήμα, μπήκε στη ζωή μου η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα αλλά και κάποια άλλα συμπληρωματικά «αξεσουάρ» που έκαναν τη ζωή μου καλύτερη και σίγουρα πιο ανώδυνη.

1. Οδοντόβουρτσα Oral-B Pro 6000 Smart με στρογγυλή κεφαλή, 40.000 παλμικές κινήσεις, 8.800 στρέψεις το λεπτό, 5 προγράμματα καθαρισμού και πολύχρωμη φωτεινή ένδειξη 12 χρωμάτων. Σου δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone σου μέσω bluetooth και φωτεινή ένδειξη SmartRing.

2. Διατηρείστε τα δόντια σας πεντακάθαρα χωρίς την χρήση οδοντικού νήματος με την Επαναστατική Συσκευή Καθαρισμού Δοντιών με Νερό Power Floss. Ο γρήγορος και εύκολος τρόπος απομάκρυνσης των υπολειμμάτων τροφής από τα δόντια σας. Λειτουργεί με νερό το οποίο εκτοξεύεται από το ειδικό ακροφύσιο με πίεση, καθαρίζοντας τα σημεία που η οδοντόβουρτσα δεν μπορεί. Απομακρύνει τα βακτήρια βαθιά ανάμεσα στα δόντια και κάτω από την γραμμή των ούλων, όπου το βούρτσισμα και το οδοντικό νήμα δεν μπορεί να φτάσει ώστε να σας κάνει να αισθάνεστε πως το στόμα σας είναι καθαρό και φρέσκο.

3. Φθοριούχο στοματικό διάλυμα για την καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων. Με καινοτόμο ισχυρό συνδυασμό ενεργών συστατικών και φυτικών εκχυλισμάτων που προστατεύει από το σχηματισμό πλάκας και πέτρας. 

You may also like