Η τάση στα παπούτσια που σε λίγο καιρό θα βλέπεις παντού

Αν γενικά σου αρέσει να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά στη μόδα, τότε σήμερα θα μάθεις ποια τάση στα παπούτσια θα βλέπεις τους επόμενους μήνες παντού (εφόσον με το καλό βγούμε όλοι υγιείς από το σπίτι). Τα mules με το μπροστινό μέρος να είναι τετράγωνο, είναι τα must-have παπούτσια που πρέπει να δοκιμάσεις τους επόμενους μήνες.

Ποιος το εμπνεύστηκε: Αρχικά ο οίκος Bottega Veneta μας παρουσίασε τη μίνιμαλ εκδοχή του συγκεκριμένου mule, ενώ ο οίκος Jacquemus το πήγε ένα βήμα πιο πέρα δημιούργησε statement σχέδια από ιδιαίτερα υλικά.

INSTAGRAM @vanessahong

Γιατί θα τα αγαπήσεις: Είναι θηλυκά, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν έχουν ψηλά τακούνια και μπορείς πολύ εύκολα να βρεις ένα σχέδιο που ταιριάζει στο στιλ σου.

INSTAGRAM @aminamuaddi

Γιατί θα τα φορέσεις: Γιατί με μία κίνηση μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε look. Είτε είναι καθημερινό και casual είτε πιο επίσημο και βραδινό.

INSTAGRAM @wethepeoplestyle

Πως να τα φορέσεις: Συνδύασε το με ένα ψηλόμεσο loose τζιν παντελόνι, με ένα απλό μονόχρωμο top και για πανωφόρι επίλεξε ένα blazer. Φυσικά για μια πιο επίσημη εμφάνιση συνδύασε τα τετράγωνα mules με ένα midi ή mini φόρεμα ή με μια παντελόνα και ένα λαμπερό cropped top.

INSTAGRAM @erikaboldrin

Εμείς ήδη τα έχουμε αγαπήσει και παρακάτω θα δεις τις 3 top επιλογές μας:

Mules Zara (www.zara.com)
Mules Amina Muaddi (www.net-a-porter.com)
Bottega Veneta (www.net-a-porter.com)

Κεντρική φωτογραφία credits:  Instagram @jacquemus

You may also like