Η Beyoncé στηρίζει την Παγκόσμια Μέρα Ανθρωπότητας

Η δημοφιλής ανά τον κόσμο pop star Beyoncé, τα Ηνωμένη Εθνη και ανθρωπιστικές οργανώσεις ξεκινούν μια παγκόσμια εκστρατεία για να προβληθεί η ανάγκη για ανθρωπιστικό έργο και να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν κάνοντας κάτι καλό για τους άλλους.

Η παγκόσμια ημέρα ανθρωπότητας είναι η μέρα εορτασμού για την ανθρωπότητα και το πνεύμα των ανθρώπων που βοηθούν τους συνανθρώπους τους.

Το video για την παγκόσμια ημέρα ανθρωπότητας είναι το τραγούδι της Beyoncé “I Was Here” και θα οπτικοποιηθεί στο hall των γενικών συνελεύσεων του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη μπροστά στο κοινό. Θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 19 Αυγούστου. Η Beyoncé και η τραγουδοποιός Diane Warren δωρίζουν το video σε αυτή την καμπάνια.

Ο δικτυακός τόπος της εκστρατείας, η οποία ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου 2012, παρέχει σε όλους την ευκαιρία να ενωθούν και να μοιραστούν της επιμέρους καλές πράξεις. Στις 19 Αυγούστου, η εκστρατεία στοχεύει να φτάσει τους 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους σε μια μέρα με ένα μόνο μήνυμα.

«Όλοι βλέπουμε τα πρωτοσέλιδα και σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε πραγματικά για να βοηθήσουμε. Η παγκόσμια ημέρα ανθρωπότητας είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δουλέψουμε μαζί για να κάνουμε την διαφορά. Αυτή είναι η ώρα για να αφήσουμε το σημάδι μας στον κόσμο και να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και μας νοιάζει», δήλωσε η Beyoncé.

Η εκστρατεία ξεκίνησε σε συνεργασία με τη βραβευμένη διαφημιστική εταιρία Droga5, το μεγαλύτερο οργανισμό ανθρωπιστικής βοήθειας του ΟΗΕ για ειδικά έργα. Η εταιρία παραγωγής είναι η Ridley Scott & Associates και οι σκηνοθέτες οι Kenzo Digital και Sophie Muller θα βοηθήσουν για να δώσουν ζωή στην πρωτοβουλία.

Κοινότητες και οργανισμοί σε όλο τον κόσμο θα γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας με εορτασμούς και δημόσιες εκδηλώσεις από το Dubai στη Γενεύη, το Μπανγκόκ στην πόλη του Παναμά και από την Αντις Αμπέμπα (Αιθιοπία)στην Νέα Υόρκη.

Το 2008, η γενική συνέλευση του ΟΗΕ όρισε την 19η Αυγούστου ως Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας για την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανθρωπιστική βοήθεια σε παγκόσμιο επίπεδο, την αναγνώριση των ανθρώπων που διακινδυνεύουν την ζωή τους για να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη, όπου και να βρίσκονται και να σηματοδοτήσουν την ημέρα του 2003 που 22 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε μια επίθεση στα γραφεία του ΟΗΕ στην Βαγδάτη.

Χρειάζονται μόνο πέντε απλά βήματα για να υποστηρίξετε την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπότητας.
1. Επισκευθείτε www.whd-iwashere.org
2. Κάντε κλικ στο “Show Your Support”.
3. Διαλέξτε το support World Humanitarian Day μέσω Twitter, Facebook ή και τα δύο και ενημερώστε τους φίλους σας και τους followers σας.
4. Συνεχίζετε να κάνετε Tweets και Posts μέχρι τις 19 Αυγούστου.
5. Στις 19 Αυγούστου αφήστε το σημάδι σας κάνοντας κάτι στην τοπική κοινότητάς σας και παρακολουθήστε τα μηνύματα της Παγκόσμιας Ημέρα για την Ανθρωπότητα που θα μοιράζεται όλος ο κόσμος.

Κατεβάστε υλικό της εκστρατείας εδώ:
http://whd-iwashere.org/public/pin
http://whd-iwashere.org/public/assets/Poster_main.pdf

You may also like