Η Britney Spears είναι το πρόσωπο της La Collection Momento No2 της KENZO

Εάν είστε φαν της Britney Spears, τότε σίγουρα θα χαρείτε όταν ακούσετε ότι η αγαπημένη σας τραγουδίστρια είναι το νέο πρόσωπο του Γαλλικού πολυτελούς οίκου KENZO, που ιδρύθηκε το 1970 από τον Ιάπωνα σχεδιαστή Kenzo Takada. Η πριγκίπισσα της Popανακοίνωσε τη μεγάλη συνεργασία μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Twitter.

Η περίφημη συλλογή που ονομάζεται «La Collection Momento No2» ήταν επιμέλεια του φωτογράφου Peter Linderberh, με ρούχα που χαρακτηρίζονται από έναν καθαρά 2000’sαέρα. Το denim είναι το επίκεντρο και το βρίσκουμε τόσο σε jacketκαι παντελόνια όσο και σε αξεσουάρ, όπως καπέλο, ενώ όλο το conceptείναι βασισμένο στην πασαρέλα που έγινε το 1986 στο Παρίσι, όπου έγινε η πρώτη παρουσίαση της KENZO Jeans.

“Αγαπώ το brand και με το denim να είναι τόσο μεγάλο μέρος της συλλογής, μου έγινε ακόμα πιο ελκυστικό, από τη στιγμή που το denimείναι τόσο μεγάλο κομμάτι του δικού μου στυλ.»

Αυτή είναι και η πρώτη της καμπάνια μόδας μετά από πολύ καιρό και συγκεκριμένα μετά το 2000, όπου πόζαρε ως μοντέλο στις διαφημιστικές καμπάνιες της Candie. Ο οίκος KENZO σαφώς δε συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο σχετικό έχει κάνει στο παρελθόν.

«Κολακεύτηκα πολύ όταν η KENZO με προσέγγισε για να είμαι το πρόσωπο της 50ης του γενέθλιας σειράς.», είπε η Spears.

Photo credits

You may also like