Η Disney World φτιάχνει ειδικό show με τον Russel και τον Dug από το Up

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Up» της Pixar που κυκλοφόρησε το 2009 είναι μία από τις καλύτερες ταινίες του είδους που έχουν κυκλοφορήσει και μία από τις προσωπικά μου αγαπημένες. Η ταινία αφηγείται τη συγκινητική ιστορία του Carl Fredricksen,που αφού χάσει τη γυναίκα του, μένει μόνος στο σπίτι τους και μετατρέπεται σε έναν γκρινιάρη και δύστροπο άνθρωπο, μέχρι που γνωρίζει το χαμογελαστό και πρόσχαρο «εξερευνητή», Russell. Μαζί ξεκινούν για ένα ταξίδι που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή και των δύο.

Η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο και οι χαρακτήρες της έγιναν μερικοί από τους πιο αναγνωρίσιμους της Pixar.

Το Disney World, έτσι, ανακοίνωσε τη διοργάνωση μίας «Σπουδαίας Εμπειρίας Πουλιών» («Great Bird Adventure») στο Disney’s Animal Kingdom park στο Orlando. Εκεί παρέα με τον Russell, τον Dug και τη Senior Wilderness Explorer Anika, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τα φτερωτά πλάσματα, όπως το maraboustork, ένα πτηνό με άνοιγμα φτερών που φτάνει τα 3 μέτρα.

Το show θα διαρκεί 25 λεπτά και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το επισκεφτούν από τις 22 Απριλίου.

Πριν λίγο καιρό, η Disney μας πληροφόρησε επίσης για την έναρξη ενός show με πυροτεχνήματα μέσα στο πάρκο, «για να φωτίσει το πιο χαρούμενο μέρος στη γη όπως ποτέ πριν».

Το σίγουρο είναι ότι όποιοι έχουν την τύχη να βρεθούν στη Disneyland τον Απρίλιο θα ζήσουν εμπειρίες που θα τις θυμούνται για μια ζωή.

Photocredits

You may also like