Η Garnier μας συστήνει τη νέα βιολογική σειρά “Garnier Bio”

Πριν από λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα σειρά προϊόντων της Garnier Bio, σε μία ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, στο Gazarte. Μία σειρά βασισμένη σε φυσικά συστατικά, υψηλής ποιότητας και σε προσιτές τιμές. Ό,τι ζητά μία γυναίκα σήμερα…

Για πρώτη φορά, η Garnier μας συστήνει την Garnier BIO- μια νέα σειρά από πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες, εμπνευσμένη  από την τεχνογνωσία των βοτάνων, ανανεωμένη και φρέσκια καθώς συμπεριλαμβάνει όλη την τεχνογνωσία του Garnier brand στην επιδερμίδα.

Για αυτό το νέο λανσάρισμα, η Garnier φρόντισε να επιλέξει τις κατάλληλες δραστικές ουσίες των φυτών για κάθε τύπο επιδερμίδας και τα μεταμόρφωσε σε προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού για όλους.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ….ΦΥΣΙΚΑ

Σήμερα , η ζήτηση για τα βιολογικά προϊόντα έχει αυξηθεί. Πλέον οι γυναίκες ανησυχούν περισσότερο όχι μόνο για τα συστατικά των προϊόντων που χρησιμοποιούν για την επιδερμίδα τους, αλλά και για την επίπτωση που έχουν ως  προς το περιβάλλον κατά την κατανάλωση τους.

Λαμβάνοντας υπόψιν όλες αυτές τις ανησυχίες των γυναικών, η GARNIER δεσμεύεται περαιτέρω στην υλοποίηση πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων που σέβονται όχι μόνο την επιδερμίδα αλλά και το περιβάλλον.

Υπάρχει ένα φυτό για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Στην Garnier έχουν προσεκτικά επιλέξει-ανάμεσα σε χιλιάδες συστατικά- τα σωστά και αποτελεσματικά φυτά, γνωστά για τις ευεργετικές ιδιότητες τους σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

ΘΥΜΑΡΙ :Το αιθέριο έλαιο από θυμάρι είναι γνωστό για τις καθαριστικές τους ιδιότητες και κατάλληλογια λιπαρές επιδερμίδες. Το βιολογικό θυμάρι της Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία.

KONJAC: Το σφουγγαράκι Konjac* έχει παραχθεί από τις ρίζες του ομώνυμου φυτού που αναπτύσσεται και καλλιεργείται στα ασιατικά υψίπεδα. Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση όλων των τύπων επιδερμίδας ακόμα και των πιο ευαίσθητων.

* Το σφουγγάρι Konjac δεν είναι βιολογικά πιστοποιημένο

ΑΡΓΚΑΝ: Το αιθέριο έλαιο από άργκαν είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για ξηρές και ευαίσθητεςεπιδερμίδες.Το βιολογικό αιθέριο έλαιο από το άργκαν καλλιεργείται στο Μαρόκο.

ΛΕΒΑΝΤΑ: Το αιθέριο έλαιο λεβάντας είναι γνωστό για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες. Η βιολογική λεβάντα καλλιεργείται στη Γαλλία.

ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ:Το αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου είναι γνωστό για τις απολεπιστικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλο για τις κανονικές προς μικτές επιδερμίδες.Το βιολογικό λεμονόχορτο καλλιεργείται στη Σρι Λάνκα.

ΑΝΘΟΝΕΡΟ: Το ευεργετικό ανθόνερο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες και είναι κατάλληλογια όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για τις ευαίσθητες. Το βιολογικό ανθόνεροτης Garnier καλλιεργείται στη Γαλλία.

Αφού επιλέχθηκαν μερικά από τα πιο αποδοτικά εκχυλίσματα φυτών αποδεδειγμένα για τα οφέλη τους σε κάθε τύπο επιδερμίδας, εξάγουμε από αυτά τα καλύτερα αποστάγματα με τον πιο αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο.

-Αιθέρια Έλαια

-Αρωματικά νερά από άνθη

-Αιθέρια έλαια που εξάγονται με έκθλιψη

-Ιδιαίτερα αιθέρια έλαια που εξάγονται με απόσταξη για να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις φυσικές τους ιδιότητες.

Η Garnier Bio δημιουργεί τα νέα της προϊόντα περιποίησης βάσει εξαιρετικά αποδοτικών και βιολογικών πιστοποιήσεων.

Gel καθαρισμού με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου+ 100% σφουγγαράκι Konjac

Αυτό το αποτοξινωτικό gel εμπλουτισμένο με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου, προσφέρει ένα εντατικό, αλλά ήπιο καθαρισμό. Χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το σφουγγάρι konjac,  καθώς αυτό το καθαριστικό δίδυμο απομακρύνειτους καθημερινούς ρύπους που δημιουργούνται από το μακιγιάζ ενώ απολεπίζει απαλά και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται το πρωί ή / και το βράδυ για καθαρισμό, απολέπιση και ομοιόμορφη υφή.

Gel καθαρισμού με βιολογικό έλαιο Λεμονόχορτου

  • Ένα αναζωογονητικό gel που ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας χωρίς γυαλάδες.
  • Χρησιμοποιείται από τις γυναίκες πρωί και βράδυ ως μέρος της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου
  • Ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας

Τονωτική λοσιόν με βιολογικό αιθέριο έλαιο από θυμάρι.

Αυτή η τονωτική λοσιόν είναιεμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο από θυμάρι,που προσφέρει στην επιδερμίδα εντατικό καθαρισμό, χαρίζοντας παράλληλα ματ υφή.

Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας

Για τις πιο νεανικές επιδερμίδες αυτή η απαλή, βελούδινη αντιρυτιδική κρέμα ημέρας χρησιμοποιείται την σε καθαρή επιδερμίδα και απλώνεται στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών

Για τις πιο νεανικές επιδερμίδες, αυτή η αντιρυτιδικήκρέμα ματιών ενυδατώνει και δίνει λάμψη στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Χρησιμοποιείστε την δύο φορές την ημέρα στο περίγραμμα των ματιών.

Ενυδατική Κρέμα με Έλαιο Άργκαν

H νέα αυτή ενυδατική κρέμα είναι κατάλληλη για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς το βιολογικό έλαιο άργκαν είναι εξαιρετικά πλούσιο σε λιπαρά οξέα, ενώ είναι γνωστό για τις επανορθωτικές και θρεπτικές τους ιδιότητες. Το άρωμά της εξισορροπείταιχρησιμοποιώντας μία εξωτική, ξυλώδηβάση, μία γλυκιά καρδιά Άργκαν και φρέσκες νότες λουλουδιών.

Νερό Micellar με Ανθόνερο και νερό Κενταυρίας

Παρασκευασμένο με οργανικό νερό  και φυτική Γλυκερίνηαυτό το νερό micellaire καθαρίζει, ενυδατώνει και παράλληλα  δεν αφήνει φανερά υπολείμματα ρύπων από το μακιγιάζ στην επιδερμίδα.Το νερό micellaire είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Είναι κατάλληλο ακόμα και για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απόχρήστες φακών επαφής.

ΧΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΥΕΑΣΙΑ

  • Χρησιμοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερα ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμαυλικά, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν επηρεάζεται η ποιότητα των προιόντων της σειράς.
  • Όλα τα μπουκάλια παράγονται από 100% ανακυκλωμένο PET* και είναι 100% ανακυκλώσιμα.**
  • Όλες οι χάρτινες συσκευασίες της Garnier Bio είναι 100% ανακυκλώσιμες με πιστοποιημένη βιωσιμότητα από το FSC– Το Forest Stewardship Council είναι μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που εξασφαλίζει τις βιώσιμες καλλιέργειες και θερισμό των δέντρων.

You may also like