Η Hermès λανσάρει καινούργια σειρά με προϊόντα ομορφιάς

Η Hermès σχεδιάζει να μεταφέρει την πολυτέλεια της σε δύο νέες κατηγορίες, μέσα στο 2020. Στο skincare και στο μακιγιάζ.

Η συλλογή θα κατασκευαστεί στη Γαλλία και την Ιταλία και θα χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμη συσκευασία. Αν και η Hermès δεν είναι εντελώς νέα στον κόσμο της ομορφιάς (η σειρά των αρωμάτων της – όπως το Twilly d’Hermès, το Terre d’Hermès και το νεοεμφανιζόμενο Un Jardin Sur La Lagune έκαναν τζίρο περίπου 355 εκατομμύρια δολάρια το 2018), με τα body lotions να είναι εξίσου περιζήτητα.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν, δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο οίκος να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων εξίσου luxury brands όπως η Chanel και η Dior και θα προσφέρουν μια πλήρη γκάμα από καθαριστικά, κρέμες και λοιπά skincare προϊόντα.

 Όσο για το μακιγιάζ; Η Hermès έστειλε τα μοντέλα της, στο τελευταίο catwalk για το φθινόπωρο 2019 φορώντας έντονα smoky eyes makeup, κάτι που μας κάνει να σκεφτόμαστε πως οι παλέτες ματιών τους, ίσως και να βρίσκονται καθ’οδόν.

Ένα πράγμα για το οποίο μπορούμε όμως να είμαστε σίγουροι, είναι ότι τα προϊόντα θα ακολουθήσουν την ίδια τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας. Τα αρώματα της εταιρείας κυμαίνονται κάπου στα 100 έως 140 δολάρια και τα κεριά κάπου στα 300.

You may also like