Η Julia Quinn στα Live Events του Public

H υπερπετυχημένη συγγραφέας της σειράς βιβλίων που αφορούν την “Οικογένεια Bridgerton“, (εκδόσεις Elxis) έρχεται ζωντανά,στις 25 Φεβρουαρίου , στις σελίδες του Public για ένα live event!

Ο Φεβρουάριος συνεχίζεται στα social media του Public, μεσυναρπαστικές διαδικτυακές εκδηλώσεις από τον θεσμό #PublicEventsGoSocial. Με λίγα μόνο κλικ, Το Νο1 βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα φέρνει ζωντανά στην οθόνη μας κορυφαίες προσωπικότητες του λόγου και της τέχνης, μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

Τι θα συμβεί λοιπόν στις 25/2;

Θα γνωρίσουμε διαδικτυακά και ζωντανά στις σελίδες του Public στο FacebookYouTube και blog την παγκοσμίου φήμης συγγραφέα Julia Quinn. Μαζί της η Δανάη Μπάρκα και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Βασικό θέμα, η παγκόσμια επιτυχία της σειράς «Bridgerton» (Μπρίτζερτον) στο Netflix. ..Αλλά και για την συνεχόμενη πρωτιά στις best seller λίστες των New York Times.

Το «Bridgerton» έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο στο Netflix. Κατάφερε σχεδόν αμέσως να γίνει #1 trend στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού και όχι μόνο! Μέχρι αυτή τη στιγμή έχει προσεγγίσει παγκοσμίως 65 εκατ. νοικοκυριά. Κατάφερε να ξεπεράσει σε τηλεθέαση το «The Queen’s Gambit» (που ήταν στα φαβορί του 2020) και βρέθηκε να είναι η #1 σειρά του Netflix σε 76 χώρες.

Η σειρά είναι βασισμένη στο πρώτο από τα οκτώ βιβλία της σειράς «Οικογένεια Μπρίτζερτον» της Julia Quinn (εκδόσεις Elxis) με τίτλο «Ο Δούκας κι Εκείνη». Η πολυβραβευμένη συγγραφέας μας μεταφέρει στην εποχή της Αντιβασιλείας στη Βρετανία. Πρόκειται για ένα ταξίδι γεμάτο ίντριγκες, πάθη και δυναμικές ηρωίδες, που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους… Χωρίς να περιμένουν έναν όμορφο πρίγκιπα να τις σώσει. Η σειρά έχει όλα τα χαρακτηριστικά που συναντάμε και στα μυθιστορήματα της Julia Quinn. Ρομαντισμός, πάθος, χιούμορ… Και όλα αυτά με μια σύγχρονη ματιά, που σπάει κοινωνικά στερεότυπα και προκαλεί συζητήσεις.

Ραντεβού λοιπόν στις Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 19:00!

You may also like