Η Louis Vuitton ανοίγει ένα pop-up store μόνο για «άσχημα» sneakers

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την αγάπη που έχουμε σε κάθε είδους sneakers, αφού είναι ένας εύκολος τρόπος να είμαστε πάντοτε άνετες σε οποιαδήποτε περίσταση προκύψει, από μία χαλαρή βόλτα μέχρι τη δουλειά μας στο γραφείο. Ακόμη και με ένα κοστούμι, το σωστό ζευγάρι sneakers μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή και να προσθέσει την τελευταία λέξη της μόδας στο look μας.

Η Louis Vuitton, έτσι, κι ενόψει της Άνοιξης –της κατεξοχήν εποχής των sneakers- ανοίγει ένα pop-upκατάστημα, ειδικά για τα αγαπημένα μας παπούτσια, πριν την επίσημη κυκλοφορία τους σε παγκόσμιο επίπεδο στις 23 Φεβρουαρίου. Η τοποθεσία που έχει επιλεγεί είναι το SoHo της Νέας Υόρκης και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 10 Μαρτίου.

Όπως είναι αναμενόμενο, το pop-up αναμένεται να είναι το hot spotτων fashion bloggers, των influencers αλλά και του οποιουδήποτε έχει ενδιαφέρον για τη μόδα. Τα sneakers της συλλογής «Arclight» βρίσκουν την ισορροπία μεταξύ του πρακτικού και του avant-garde, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Έχουν μεγάλη γλώσσα κι ένα τακούνι που μοιάζει σαν το παπούτσι να έχει καμάρα και γι’ αυτό εντάσσονται στην τάση των λεγόμενων «άσχημων sneakers».

Το κόστος των παπουτσιών ανέρχεται στα 1.090 δολάρια.

You may also like