Η Meghan Markle στο πλευρό των γυναικών που ψάχνουν για δουλειά

Η ενασχόληση της Meghan Markle με τις φιλανθρωπίες είναι γνωστή παγκοσμίως και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει στον λογαριασμό στο Instagram που έχουν με τον πρίγκιπα Harry υλικό από τις διάφορες δράσεις της. Μία από αυτές είναι και το Smart Works, που προσφέρει μία δίωρη εμπειρία, με στόχο να ντύσει και να κοουτσάρει καταλλήλως άνεργες γυναίκες που έχουν (επιβεβαιωμένα) κλείσει συνεντεύξεις για εργασία.

HΔ ούκισσα του Sussex, μετά από αρκετές επισκέψεις στο Smart Works, θέλησε να ενισχύει τον σκοπό του με τη βοήθεια στο κομμάτι της ένδυσης και ξεκινώντας από το φθινόπωρο που μας έρχεται. Η capsule συλλογή που θα δημιουργήσει συνεργατικά με Marks & Spencer, John Lewis & Partners, Jigsawκαι Misha Nonoo έχει σίγουρα δημιουργήσει μεγάλη ανυπομονησία στο κοινό να δει τα αποτελέσματα.

«Ο λόγος με τράβηξε το Smart Works είναι ότι ξαναφτιάχνει την ιδέα της φιλανθρωπίας σαν κοινότητα, το οποίο, για εμένα, είναι εξαιρετικά σημαντικό: Είναι ένα δίκτυο γυναικών που στηρίζουν κι ενδυναμώνουν άλλες γυναίκες στο κυνήγι τους για εργασία», έγραψε η Meghan στο τεύχος του Σεπτεμβρίου της Βρετανικής Vogue.

«Το Smart Works άνθισε από την επιθυμία να εξοπλίσουμε άνεργες γυναίκες με εργαλεία, ρούχα και αποφασιστικότητα που χρειάζονται για κάνουν μία συνέντευξη για εργασία. Τα ρούχα δωρίζονται -αλλά δεν είναι απλά μία γυναίκα που πάει στην ντουλάπα της και δίνει κάτι επειδή δεν το χρειάζεται πια. Είναι το ψάξεις για ένα ιδιαίτερο πράγμα που κρατάς – η μνήμη αυτού του κοστουμιού ή του φορέματος που σε βοήθησε να καταφέρεις να κάνεις τη δουλειά των ονείρων σου-και να θες να το προχωρήσεις. Όχι ένα αποφόρι, αλλά κάτι που έχει κρατήσει κάποιος».

You may also like