Η Olivia Palermo υποδέχεται τον Ιούνιο με 3 αγαπημένες τάσεις!

Σήμερα καλωσορίζουμε τον Ιούνιο και η Olivia Palermo φαίνεται ότι έχει αρκετές στιλιστικές ανησυχίες. Συγκεκριμένα μας προτείνει 3 αγαπημένες τάσεις. 3 τάσεις που φόρεσε, θα ξαναφορέσει και εννοείται θα δοκιμάσουμε και εμείς με τη σειρά μας. Άλλωστε τα έχουμε πει, η Olivia αποτελεί την παντοτινή μας έμπνευση!

Φλοραλ φόρεμα (αλλιώς!)

Αυτό που μας κέρδισε ουσιαστικά στο floral φόρεμα της Palermo, είναι ότι μοιάζει πραγματικά ζωντανό, σαν να έχει μόλις ανθίσει. Οι αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου και του πορτοκαλί, συμπληρώνουν η μία την άλλη, ενώ τα πολλαπλά βολάν κάνουν ακόμα πιο κομψή την street style εμφάνισή της. Extra bonus παίρνει από εμάς για την επιλογή της  ζώνης. Μια rock – chic ζώνη που έρχεται  για να ‘’σπάσει’’ την ισορροπία των ρομαντικών λουλουδιών και να δώσει την ένταση που του αρμόζει!

Λουλούδια (παντού)

Αλλάζουμε τάση αλλά παραμένουμε στο ίδιο θέμα, στα λουλούδια δηλαδή. Τα λουλούδια θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε ‘’παντός καιρού’’, μια και ακόμα και το καλοκαίρι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα μοτίβο των περισσότερων γυναικών. Η Olivia πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά και επιλέγει 3d λουλούδια, λουλούδια που πρωταγωνιστούν  στο παστέλ φόρεμα της και μοιάζουν σχεδόν με αληθινά. Ο ρομαντισμός με τα σύγχρονα στοιχεία παντρεύονται μοναδικά και εμείς μόλις ανακαλύψαμε τι θα φορέσουμε ως καλεσμένες σε γάμους, σωστά;

Παστέλ φόρεμα

Οι παστέλ αποχρώσεις της πάνε απίστευτα και το γνωρίζει καλά. Η αλήθεια είναι ότι το χρώμα της μέντας το έχουμε τοποθετήσει πολύ χαμηλά στη λίστα με τα must-have χρώματα του καλοκαιριού, όμως το φόρεμα της Palermo έρχεται για να φέρει άλλα δεδομένα στο στιλ μας και όχι μόνο. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι η λαμπερή λεπτομέρεια στο λαιμό δεν είναι του φορέματος αλλά αλυσίδα – κολιέ που έχει γίνει ένα με το φόρεμα. Άλλη μια ματ κίνηση από την αγαπημένη μας fashionista!

Photo credits:  instagram @oliviapalermo

You may also like