Η Patricia Field στην Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week

pat2Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week, έχει την τιμή να υποδέχεται για 1η φορά στην πασαρέλα της την ελληνικής καταγωγής Patricia Field, την διάσημη σχεδιάστρια, ενδυματολόγο και fashion stylist!

Η Νεοϋορκέζα Patricia Field είναι μια από τους μεγαλύτερους οραματιστές στο χώρο της μόδας: έχει υπάρξει υποψήφια για Όσκαρ, έχει διακριθεί με Emmy Award, και είναι μια από τις πιο γνωστές ενδυματολογούς και σχεδιάστριες κοστουμιών για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ παράλληλα έχει boutique με τη δική της σειρά ένδυσης. Η Patricia έχει αναγνωριστεί διεθνώς και ανέβασε το επίπεδο του τηλεοπτικού glamour όταν ανέλαβε τα κοστούμια του Sex and the City, της πιο fashionable σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης ενώ έχει ανακηρυχθεί 1η στην κατάταξη του Time Magazine για τους 100 Most Influential Fashion Icons Of All Time.

patriciafield4Είναι πρωτοπόρος στο χώρο της και έχει φέρει στην επιφάνεια ένα νέο ενδυματολογικό στυλ για τις γυναίκες, δημιουργώντας ένα ολόκληρο ρεύμα στην παγκόσμια μόδα.

Η Patricia Field θα απογειώσει την MB AXDW την Παρασκευή 29 Μαρτίου, φέρνοντας το στυλ της Νέας Υόρκης στην πασαρέλα της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας. Επίσης, μόνο οι επισκέπτες της MB AXDW θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, να αγοράσουν μοναδικά fashion items, που διατίθενται αποκλειστικά στην boutique της Patricia Field στην Νέα Υόρκη!

You may also like