Θεατρική πρωτοβουλία Vol. 2: Ο “Κύκλος Ζωής” επιστρέφει

Σε μία εποχή που το διαφορετικό προκαλεί τη δυσπιστία και το φόβο, η θεατρική ομάδα Κύκλος Ζωής” επιστρέφει με μία παράσταση που σκοπό έχει να εξυμνήσει το ξεχωριστό. Έτσι, την Παρασκευή 1 Ιουνίου (στις 21:00) και το Σάββατο 2 Ιουνίου (18:00 και 21:00) το Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσει για τρεις παραστάσεις την πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας.

Τι θα δούμε επί σκηνής;

“Σε κάποια άλλη εποχή, πάνω στο πιο ψηλό βουνό, τότε που κυβερνούσαν οι 12 «εκλεκτοί» γεννήθηκε ένα παιδί… το 13! Και έγινε το γρουσούζικο, αυτό που χαλάει την αρμονία της τέλειας, ισχυρής δωδεκάδας. Μεγάλωσε μέσα στη μοναξιά, στην κακοποίηση, στο μίσος και στον φόβο. Μέσα στο σκοτάδι! Θύμα της αλαζονείας που δημιουργεί η εξουσία και ο πλούτος. Τι θα γίνει όμως όταν θα βρεθούν κάποιοι που θα το αποδεχθούν χωρίς όρους; Τι θα συμβεί όταν το 13 αντικρύσει τη φωτεινή πλευρά της ζωής; Θα βρει τη δύναμη να πιστέψει στον εαυτό του;

Εκτός, όμως, από μηνύματα ζωής, ο “Κύκλος Ζωής” επιδιώκει πάντα μέσα από τις δράσεις του να στηρίξει όσους έχουν ανάγκη. Φέτος, τα έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος “Λάμψη”, στο “Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο” και στη “Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης”.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται στα 10 ευρώ (πλατεία) και στα 8 ευρώ (εξώστης). Για πληροφορίες σχετικά με την παράσταση , την προπώληση εισιτηρίων αλλά και τη δράση της ομάδας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας της ομάδας στο facebook.

Και μια που η στήριξη όσων μας έχουν ανάγκη είναι υπόθεση όλων μας… όσο νωρίτερα εξασφαλίσουμε θέσεις, τόσο καλύτερα, δε συμφωνείτε; J

You may also like