Κάντε το όπως η Beyoncé

9dd499040b959e18a06ec1c10d472e51H Μπόνι Πάρσονς είναι επαγγελματίας χορεύτρια και από το 2007 συνεργάζεται με γνωστούς σταρ της pop και της R&B σε music videos και συναυλίες ενώ έχει εμφανιστεί και σε τηλεοπτικές εκπομπές -talent shows.
Ομως η κυρία Πάρσονς δεν θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή της στη σκιά των σταρ ούτε να εξαρτάται οικονομικά από τα καπρίτσια τους. Κάθησε λοιπόν, σκέφτηκε και κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: Ο κόσμος διψάει για showbiz!!!

Όλοι θα ήθελαν να μάθουν να χορεύουν όπως η Μπιγιονσέ στο «Crazy in love» και ταυτόχρονα να γυμνάζονται και να «χτίζουν» σώμα. Ιδρυσε λοιπόν την εταιρεία Seen on screen fitness, η οποία ειδικεύεται στην «αποδόμηση» των χορογραφιών της Μπιγιονσέ. Με αυτόν τον τρόπο, φιγούρα στη φιγούρα, οι «μαθητές» διδάσκονται τις κινήσεις κάθε τραγουδιού σε 90 λεπτά περίπου. Το εγχείρημα γνώρισε τεράστιο σουξέ -τα γυμναστήρια που υιοθέτησαν την μέθοδο της Seen on screen fitness είδαν τις εγγραφές να πολλαπλασιάζονται και τις «μαθήτριες» να φεύγουν κατάκοπες πλην ικανοποιημένες.

Κι επειδή, όσες επιτυχίες κι αν κάνει η Μπιγιονσέ -είναι παντρεμένη γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού πλέον-, με έναν σταρ στο ρόστερ δεν μπορείς να πας πολύ μακριά, η Seen on screen fitness ετοιμάζεται να εντάξει στα προγράμματα της και επιτυχίες της Ριάνα.

[vsw id=”4m1EFMoRFvY” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

 

Πηγή: http://trans.kathimerini.gr

You may also like