Κάντο όπως η Carrie

Η Carrie Bradshaw μέσα από την σειρά «The Carrie Diaries» που θα προβάλεται από το CW, ο στόχος της είναι να δούμε την προϊστορία της αγαπημένης μας Carrie Bradshaw ως νεαρή κοπέλα που μεγάλωσε στο Κονέκτικατ. Αν και δεν θα είναι η Sara Jessica Parker στις οθόνες μας για να μας εντυπωσιάζει με το στυλ της, με τον στυλίστα που διαθέτει η σειρά δεν ανησυχούμε για το τι μας περιμένει. Ο Eric Daman είναι ο άνθρωπος που διέπρεψε ήδη στο Gossip Girl. Το στυλ όμως της πρώτης Carrie παραμένει για πάντα μέσα στη καρδιά μας και είναι διαχρονικό. Ας θυμηθούμε μαζί μερικά από τα αξέχαστα και αγαπημένα μας σύνολα!Εξάλλου ας είμαστε ειλικρινείς το «Sex and the City» θα μπορούσε να είναι η ιστορία μιας γυναίκας για τους συντρόφους της, την ψυχή της , αλλά και για την ντουλάπα της. Τι θα ήταν η Carrie χωρίς τα Manolo της άλλωστε;

Υπάρχει κανένα ποιο παραδοσιακό και πιο «Carrie» ντύσιμο από εκείνο των τίτλων αρχής της σειράς; Δεν νομίζω. Το ξέρατε ότι η τούτου φούστα της αρχής κόστιζε μόνο 5$; Όσο για το ροζ φανελάκι μπορείτε να το βρείτε παντού και ανά πάσα στιγμή. Η ενδυματολόγος της σειράς Πατρίσια Φίλντ είχε πει ότι επειδή δεν γνώριζαν πόσο θα κρατούσε η σειρά ήθελαν ένα ρούχο διαχρονικό για την έναρξη και για αυτό κι εκείνη επέλεξε το συγκεκριμένο σύνολο.

Ο Mr. Big επιστρέφει από το Παρίσι και εκείνη τον επισκέπτεται με χαρά και γαλλικό μπερέ. Σκέφτηκε ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και πόσο λάθος έκανε. Παρόλα αυτά, η προσπάθειά της με μια γαλλική στολή ήταν χαριτωμένη. Δεν συμφωνείτε;

Η μόδα είναι κομμάτι της Carrie και έχει τα πάνω και τα κάτω της ακόμα και, κυριολεκτικά, όταν πέφτει και γίνεται ένα με την πασαρέλα σε μια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας. Το παν όμως είναι να έχεις το κουράγιο μετά από οτιδήποτε και να σηκώνεσαι ξανά, όπως έκανε και εκείνη.

Θυμόσαστε τη σκηνή που η αγαπημένη μας Carrie βρέθηκε να έχει χαθεί και έπεσε θύμα ληστείας; Το μόνο που παρακάλεσε τον ληστή ήταν να μην της πάρει τα Manolo Blahnik αλλά εκείνος αμείλικτος ήξερε πόσο κοστίζουν και την άφησε ξυπόλυτη!!

Αυτό αποφάσισε να φορέσει η Carrie στο club «BED», που πήγε για να ξεχάσει ότι την χώρισαν με post-it. Αυτή η μέρα λοιπόν που ξεκινά « με παράτησε μέσω ενός Post-It» και καταλήγει ως η ημέρα που συνελήφθη “For Smokin a Doobie!” .


Όταν Big μετακομίζει για τη Νάπα η Carrie βάζει μια σέξι στολή για το τελευταίο τους βράδυ στη Νέα Υόρκη, αλλά την βραδιά κλείνει η γέννα της Miranda. Τα υπέροχα ροζ Louboutin καταστρέφονται από τα σπασμένο νερά της ετοιμόγεννης και το επόμενο μεσημέρι που έχει φέρει στο κόσμο τον γιο της ο Μεγάλος έχει φύγει και το «Moon River» κλείνει το επεισόδιο.

 

Μπορεί να ήταν ντυμένη σαν νύφη και με τον Aidan να πήγαιναν για γάμο αλλά δίπλα σε εκείνο το σιντριβάνι γράφτηκε το τέλος της σχέσης τους. Με ένα μοναδικό σατέν στράπλες κατάλευκο φόρεμα, κατάλληλο ακόμα και για γάμο ή στην προκείμενη περίπτωση για ένα χωρισμό γεμάτο δράμα.

Τι και αν δεν πήγαν τελικά στην όπερα, όταν έχεις δίπλα σου τον Mikhail Baryshnikov, που λίγο πριν σου έχει χαρίσει ένα υπέροχο Oscar de la Renta φόρεμα, δεν σε νοιάζει, πηγαίνεις και στα McDonald ‘s.

Μόνη στο Παρίσι περιμένοντας τον καλό της σε μία σουίτα του Plaza Athenée ντυμένη σαν “τούρτα” . Είμαι σίγουρη 100% ότι καμία γυναίκα δεν θα έλεγε όχι σε αυτό το φόρεμα, στην αναμονή πάλι….

 

Αν αυτό δεν είναι μια από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της -πόσο μάλλον-στιγμές στη σειρά για σας, τότε έχετε παρακολουθήσει λάθος σειρά. Η Carrie ήταν “The One” για τον Big (ΤΕΛΙΚΑ) σε αυτό το vintage φόρεμα. Μέτα από 6 χρόνια και μία συνάντηση στη Πόλη του Φωτός. Τώρα, εάν μπορούσαμε να πάμε στο Παρίσι και να βρούμε και εμείς τον έρωτα της ζωής μας, ας έλειπε το φόρεμα …

You may also like