Και ο Σάκης Ρουβάς στο Netwix…με πολύ backstage! (+trailer)

68064aae-a32a-432c-8eb7-51b5bf0c087fΤο διαδικτυακό κανάλι netwix.gr, κρύβει έναν ακόμη άσο στο μανίκι του. Και τι άσο! Τον απόλυτο… Σάκη Ρουβά!

Το netwix.gr ετοιμάζει το πρώτο digital μουσικό ντοκιμαντέρ με τις προσωπικές, behind the scenes στιγμές του κορυφαίου Έλληνα star! Για πρώτη φορά, μία ειδική ομάδα και ένα κινηματογραφικό συνεργείο θα ακολουθήσουν βήμα βήμα το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι “The Ace of Hearts Tour”, του Σάκη Ρουβά, το οποίο και θα παρουσιαστεί στο netwix.gr, χαρίζοντας σε όλους μοναδικά backstage videos.

Το διαδικτυακό κανάλι και η ομάδα του θα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τον κορυφαίο Έλληνα star σε κάθε στιγμή και σταθμό της περιοδείας του, καθώς θα τρώνε μαζί του, θα κοιμούνται και θα ξυπνάνε μαζί του, θα τον ακολουθούν σε όλα τα στάδια προετοιμασίας του και θα καταγράφουν κάθε του κίνηση.

Πώς φτιάχνει τα μαλλιά του; Τι τρώει όταν σηκώνεται το πρωί; Πόση ώρα κάνει πρόβα; Πώς μιλάει στο τηλέφωνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα; Η ομάδα του netwix.gr θα γίνει η σκιά του και δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να “κρυφοκοιτάξει” για πρώτη φορά κάθε του ανθρώπινη στιγμή, βλέποντας ένα Σάκη που κανείς δεν έχει ξαναδεί!

Το ταξίδι έχει ξεκινήσει από την Καλαμάτα, την Παρασκευή 11 Ιουλίου και ακολούθησαν το Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 16 Ιουλίου, σήμερα είναι στην Πάτρα, ενώ έπεται η Κύπρος στις 8 Αυγούστου. Το “The Ace Of Hearts Tour” θα ολοκληρωθεί με μια μεγάλη φαντασμαγορική συναυλία στην Αθήνα, στα τέλη Σεπτέμβρη.

Μαζί με τον Σάκη Ρουβά θα βρίσκεται το ανανεωμένο ποπ συγκρότημα των Otherview, οι Boys & Noise ή αλλιώς το boy band που έχει κλέψει τις καρδιές όλων των κοριτσιών, αλλά και η μουσική παραγωγός & dj Xenia Ghali.

Ακολουθήστε το netwix.gr και η δική σας καρδιά θα χτυπήσει δυνατά για “Σάκηηηηηηηη” από τις 16 Ιουλίου και μέχρι το Σεπτέμβριο!

Δείτε το trailer εδώ:

netwix.gr: Το Νο1 διαδικτυακό κανάλι!
Twitter: @netwixgr
Instagram: Netwix
Youtube: Netwix

You may also like