Καλοκαίρι με ταξιδιάρικα αρώματα από τη Caudalie

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η σειρά Suncare της Caudalie που αγαπήσαμε τόσο πολύ πέρσι, εμπλουτίζεται με 3  νέα προϊόντα: το Shower Gel, το After-Sun Lotion και το Fresh Fragrance που μας άρεσαν πολύ!

Καρύδα, βανίλια και άνθη πορτοκαλιάς… αρώματα καλοκαιριού που μας ταξιδεύουν!

Tan Prolonging After-Sun Lotion

Το 2019, η Caudalie παρουσίασε μια νέα γενιά αντηλιακών συνθέσεων.
Μια σειρά από 5 προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα, με φόρμουλες που προσφέρουν ολοκληρωμένη και υψηλή προστασία, χωρίς κανένα συμβιβασμό μεταξύ της προστασίας της επιδερμίδας και της προστασίας της φύσης.

Φέτος, η Caudalie συμπληρώνει την σειρά αντηλιακών με το νέο Tan Prolonging After-Sun Lotion. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση από φυσικά και βιολογικά συστατικά, ενυδατώνει και καταπραΰνει σε βάθος την επιδερμίδα.

Αυτό το προϊόν εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα, μετά από την έκθεση στον ήλιο προσφέροντας απολαυστικά μεταξένια υφή. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και προσφέρει μια άμεση αίσθηση φρεσκάδας.
Οι διακριτικές του νότες από μονόι, λευκά άνθη και γάλα καρύδας θυμίζουν το υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα των αντηλιακών Caudalie.

Soleil des Vignes Shower Gel

Άνθη πορτοκαλιάς, γάλα καρύδας, λευκό γιασεμί, βανίλια… τόσα αρώματα που φέρνουν στο νου τη ζεστή αίσθηση του ήλιου και σας προσκαλούν να αποδράσετε. Το Soleil des Vignes Shower Gel είναι εμπλουτισμένο με ενυδατική αλόη και είναι το ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση και καθαριότητα της επιδερμίδας σας, ακόμη και της πιο ευαίσθητης.

Fresh Fragrance Soleil des Vigne

Το Fresh Fragrance Soleil des Vignes αναδίδει νότες που θυμίζουν την ζεστασιά του καλοκαιριού, χάρη στα αρώματα από άνθη πορτοκαλιάς, καρύδας, γιασεμιού και βανίλιας. Χρησιμοποιήστε το συνδυαστικά με το Soleil des Vignes Shower Gel, και το μοναδικό του άρωμα θα σας ακολουθεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η αντηλιακή σειρά της Caudalie έχει μειώσει τη χρήση των επιβλαβών φίλτρων στις συνθέσεις της, για να προσφέρει ολοκληρωμένη και υψηλή προστασία χωρίς συμβιβασμούς τόσο στην προστασία της επιδερμίδας όσο και της φύσης!

#CaudalieSuncare  #ProtectYourSkin  #ProtectNature  #CaudalieGreece

You may also like