Καλοκαίρι 2013: Στιλιστική ανασκόπηση…, από την Jasmine Altunyan

beach_hair-e1340127712909Το καλοκαιράκι τελειώνει και η αλήθεια είναι πως δεν καταλάβαμε και πολλά πράγματα φέτος. Ο περισσότερος κόσμος αρκέστηκε στα λίγα μπάνια και στις βόλτες μέσα στην Αθήνα, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που δεν μπόρεσαν να πάρουν ούτε μια άδεια της προκοπής. Πάλι καλά, υπάρχουν κάποιες πολύ καλές παραλίες στην πόλη (δες παραλία Αναβύσσου) και beach bars ( το αγαπημένο μου είναι το Bolivar με μουσική από τον Pepper) που σε κάνουν να νιώθεις πραγματικά σαν σε διακοπές. Οπότε εάν δεν έχετε κάτι να σας εμποδίσει, περάστε το ΣΚ που έρχεται στην παραλία με ποτάκι χαλαρά, δίπλα στο κύμα.

Ένας από τους λόγους που εμείς τα κορίτσια αγαπάμε διπλά το καλοκαίρι είναι τα ρούχα φυσικά. Η επιλογή των ρούχων που θα πάρουμε μαζί στις διακοπές είναι μια τελετουργία από μόνη της, ενώ αυτή είναι και η εποχή που νιώθουμε πιο χαλαρές από ποτέ.

Επειδή όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, μια ανασκόπηση (στιλιστική στην συγκεκριμένη περίπτωση) των όσων μας άρεσαν και των όσων μας έκαναν να τραβάμε τα μαλλιά μας (και είναι και λίγα τα άτιμα) είναι θεωρώ μια απαραίτητη διαδικασία. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Summer-hair-trends-and-style-tips-styleonthecouchLikes

1) Τα χρωματιστά μανό με σχέδια!! Τα περιποιημένα άκρα είναι must όλες τις εποχές, πόσο μάλλον το καλοκαίρι που τα πατουσάκια μας είναι συνεχώς σε κοινή θέα. Αγαπάμε τα παστέλ χρώματα και τα μικρά διακριτικά σχεδιάκια!!

2) Τα ατημέλητα μαλλιά: Το καλοκαίρι οι περισσότερες γυναίκες αφήνουν τα μαλλιά τους φυσικά και αυτό τις κάνει ακαταμάχητες.

3) Φυσικό ή έως και ανύπαρκτο μακιγιάζ: Μια ουδέτερη σκιά, ένα κραγιόν σε έντονο ή nude χρώμα και λίγη μάσκαρα και είμαστε έτοιμες. (Extra tip: Για να φαίνεστε λίγο πιο μαυρισμένη πάρτε λίγο πορτοκαλί ρουζ ή σκιά, ανακατέψτε το με τερακότα και απλώστε το με ένα μεγάλο πινέλο στα μήλα και λίγο στην μύτη. Ύστερα, χρησιμοποιήστε το ίδιο μίγμα και σαν σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο)

4) Τα δερμάτινα σανδάλια!! Είναι οικονομικά, δίνουν στιλ και υπάρχουν για όλα τα γούστα.

5) Αέρινα φορεματάκια και μάξι φούστες: Πολλές κοπέλες φέτος επέλεξαν ένα πιο boho look κάνοντας την Αθήνα να μοιάζει με πόλη βγαλμένη από εξώφυλλα περιοδικών μόδας.

75c5522231e1198c3b0fba6936e464c70c4a431d

Dislikes
1) Τζιν σορτσάκια!! Κάπου πρέπει να σταματήσει αυτή η μόδα. Φέτος το καλοκαίρι ένα ποσοστό 90% εθεάθη με τζιν σορτσάκι πολύ κοντό, ακόμα και αν το αποτέλεσμα ήταν αντιαισθητικό.
2013-Mini-Şort-Modelleri-ile-Oluşturulan-Kombinler-14

2) Τατουάζ στην παραλία: Έλεος πια με αυτό το πράγμα. Όλοι… μα όλοι έχουν έστω ένα. Δεν λέω, έχω δει κάποια πολύ όμορφα, τα περισσότερα όμως είναι απαίσια και ανούσια.

40e6ebf9ca604e4c9bfd291ac5ecf6953) Εντονο maquillage στην παραλία: Κουράστηκα να βλέπω eyeliner και κόκκινο κραγιόν στην παραλία…απλά αυτό!

4) Ombre μαλλιά παντούουοουου: Ωραίο σαν ιδέα αρχικά αλλά φορέθηκε τόσο που έχασε το νόημά του.

Αυτές τις μέρες διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Κοιτάξτε να περάσετε όμορφα και να κάνετε πράγματα που θα σας γεμίσουν τις μπαταρίες για τον χειμώνα που έρχεται!

Σας φιλώ,
Jasmine (Asiko) Altunyan

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Jasmine, πατήστε εδώ

You may also like