Καλοκαιρινά… μαθήματα στο Μουσείο Ιστορίας

Μια… μαγευτική περιπέτεια στο χώρο της επιστήμης, της τέχνης και της ιστορίας, ξεκινάει την Κυριακή 1 Ιουλίου στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της νεότερης Ιστορίας της χώρας.

Την πρώτη και την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα το Μουσείο ανοίγει στο κοινό και θα γίνεται ξενάγηση στους χώρους του, όπου οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του μπορούν να παίρνουν μεσημεριανά μαθήματα από την σύγχρονη Ιστορία της χώρας.

Το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στεγάζει πολιτιστικά δρώμενα, προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μαθητές όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, για φοιτητές και ομάδες ενηλίκων στην ελληνική, αγγλική και γαλλική γλώσσα.

Το Μουσείο διαθέτει αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, όπου πραγματοποιούνται διαλέξεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, ημερίδες, συνέδρια, συμπόσια, κινηματογραφικές προβολές, περιοδικές εκθέσεις, κ.ά., τα οποία διοργανώνονται από το Πανεπιστήμιο και από εξωπανεπιστημιακούς φορείς, αλλά και συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
-Ωραριο: 1- 29 Ιουλίου:11.00πμ-16.00μμ.
-Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3689502 – 6

Πηγή: http://www.newsbeast.gr

You may also like