Καλοκαιρινή Πρόταση: Yachting in Style

sailing style1Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθετι που κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε επειδή πραγματικά το θέλουμε και φυσικά πρέπει να γίνεται με στυλ! Οι καλοκαιρινές διακοπές, είναι προσωπική υπόθεση, είτε πολλές είτε λίγες ο καθένας τις σχεδιάζει και κατ’επέκταση τις απολαμβάνει, όπως ακριβώς θέλει. Σήμερα, αφιερώνω αυτό το άρθρο σε αυτούς που αγαπούν τις διακοπές με σκάφος και φυσικά στο πιο είναι τελικά, το κατάλληλο στυλ που επιβάλλεται να έχει κάποιος ενώ βρίσκεται πάνω σε ένα yacht , “σχίζοντας” τα κύματα.

Ξεκινώντας, το σκάφος είναι ένας τρόπος να έρθεις κοντά με τη θάλασσα, να νιώσεις το κύμα και να δροσιστείς με το αλμυρό νερό, με λίγα λόγια, οι εμφανίσεις πάνω σε γιότ δεν είναι επιτιδευμένες, ούτε υπερβολικές. Λινά παντελόνια, πουκαμίσες, φορέματα ή τουνίκ σε χρώμα λευκό, θεωρούνται ιδανικά.

sailing style2

Για το βράδυ, με πολύ ή λίγο αεράκι, αναπόσπαστο κομμάτι του «yachting in style» είναι το πουλόβερ, το οποίο μπορεί να είναι ελαφρύ και -τι καλύτερο από μία- μαρινιέρα για πλήρη εναρμόνηση με το περιβάλλον. Το κλασσάτο ολόσωμο μαγιό, είναι απαραίτητο για τις βουτιές σε βαθιά, ίσως πιο κρύα αλλά κρυστάλλινα νερά.

 sailing style3

 

 

Επίσης, το στυλ σας θα απογειώσουν μεταξωτά μαντίλια που μπορείτε να δέσετε στα μαλλιά, για να μην ανακατεύονται διαρκώς και ακαταπαύστως, από το αεράκι καθώς σαλπάρετε.

Η Τζάκι Ό φορούσε πάντα μαντίλια στα μαλλιά όταν βρισκόταν στο γιότ.

Η Τζάκι Ό φορούσε πάντα μαντίλια στα μαλλιά όταν βρισκόταν στο γιότ.

Φυσικά, δεν λείπουν, τα ψάθινα μεγάλα ή σε στυλ Panama καπέλα που τα φοράτε all-day long και σας προστατεύουν, από τον καυτό ήλιο ενώ κάνετε ηλιοθεραπεία στο deck.

sailing style5

Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε πάνω σε σκάφος άρα εκ των προτέρων, τα ψηλά παπούτσια είναι faux-pas. Προτιμήστε όμως, κυρίως πάνινες εσπαντρίγες ή φινετσάτα δερμάτινα μοκασίνια.

Μαθήματα elegance: Η Grace αγαπούσε τη θάλασσα και τα άνετα πουλόβερ!

Μαθήματα elegance: Η Grace αγαπούσε τη θάλασσα και τα άνετα πουλόβερ!

Έτσι λοιπόν, φορώντας αέρινα, άνετα και στυλάτα ρούχα καθώς και τα κατάλληλα αξεσουάρ, θα εντυπωσιάσετε πάνω στο σκάφος, με διαχρονικό elegance δίπλα στο κύμα.

sailing style7

Especially for men:

Νομίζω ότι άντρες και γιότ είναι ο συνδυασμός της απαράμιλλης γοητείας που σκοτώνει! Μην ξεχνάμε όμως ότι το στυλ παίζει καθοριστικό ρόλο. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να δώσω μερικά tips και στους κυρίους που απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα πάνω στο σκάφος, για άκρως εντυπωσιακές, avant-garde εμφανίσεις.

Κάντο όπως ο πρώην αμερικανός πρόεδρος John F. Kennedy.

Κάντο όπως ο πρώην αμερικανός πρόεδρος John F. Kennedy.

Τα πουκάμισα σε λευκό, γαλάζιο, μπλέ είναι must και εναρμονίζονται τέλεια με το απέραντο μπλέ της θάλασσας. Εναλλακτικά, τα polo εκπέμπουν έναν ιδιαίτερο αέρα ανδρικής φινέτσας. Παντελόνια τζιν ή βερμούδες σε λευκό ή μπλέ σκούρο χρώμα, ολοκληρώνουν το στυλ σας. Τέλος, μοκασίνια στους ίδιους τόνους ή ακόμη εσπαντρίγιες, τελειωποιούν το outfit ένος σωστού bon viveur. Μην ξεχνάτε ότι το πουλόβερ είναι απαραίτητο. Για τους ακόμη πιο εκλεπτισμένους ένα κλασσικό μπλέ σκούρο σακάκι και ένα μαντίλι αντί για γραβάτα θέτουν τον πήχη του ανδρικού class ένα σκαλί πιο πάνω…

sailing style9

Get on Board!

Καλά ταξίδια λοιπόν και να θυμάστε πάντα με στυλ, πάντα με άποψη!

You may also like