Καλσόν. To wear or not?,από το Yes-I-do.gr

Τι καιρό κάνει έξω?

Τι εννοείς δεν περίμενες να κάνει κρύο 30 Δεκέμβρη στην Κηφισιά; Πίστευες ότι ξαφνικά θα κάνει αλκυονίδες μέρες για να παντρευτείς εσύ νορμάλ με κοντό στράπλες νυφικό και πέδιλο;

Όχι, λάθος πληροφόρηση είχες αγαπητή μου. Και φρόνιμο είναι να παραγγείλεις και ένα γουνάκι για να φτάσεις άνθρωπος και όχι κοτόπουλο στην εκκλησία, καθώς επίσης και μία δάφανη ομπρέλα για τυχόν μπόρες.

Τι κάνεις όμως με το μπουτάκι που κρυώνει; Πως το αντιμετωπίζεις; Βάζεις καλσόν ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, παρά το πιπίλισμα των μανάδων μας πως θα πάθουμε μητρικά, το καλσόν το έχουμε λίγο πετάξει από τη ζωή μας (για εσάς μιλώ, εγώ ουχί). Λίγο οι αγγλίδες τουρίστριες, λίγο ο καιρός που είναι τα πάντα όλα, λίγο η μόδα, το διάφανο καλσόν πέφτει από το βάθρο των επιλογών.

Τι κάνεις όμως όταν παντρεύσαι; Και δη καταχείμωνο;

Χμμ…
377a83bb671936907a344745045ad64c

Δεν υπάρχει απαντήση ξεκάθαρη. Στο πρώτο άκουσμα κάποιος θα έλεγε no way, θα σου χαλάσει το look. Όταν όμως έρχεσαι και το σκέφτεσαι ξανά, λες ώπα, δεν θα ξεπαγιάσω κιόλας. Εξάλλου ο σκοπός είναι να παντρευτείς και να το απολαύσεις, αν είναι να παγώσεις και να μην το καταλάβεις, ε όχι.

Έτσι λοιπόν έχουμε και λέμε.

Το ίδιο το νυφικό θα σε κατευθύνει για το αν θα βάλεις καλσόν.

Αν το νυφικό είναι μίνι, obviously έχεις και το αντίστοιχο πόδι για να δείξεις, άρα καλσόν no way.

Αν το νυφικό είναι μακρύ, τι μακρύ είναι; Αν είναι τουρτέ όλα οκ, δεν θα φανεί ούτε θα ηλεκτρίσει το φόρεμα. Αν είναι γοργονέ όμως μην το διανοηθείς. Και αν νιώθεις ανασφάλειες για κοιλίτσα κλπ (που κανονικά δεν πρέπει αφού για να βάζεις γοργονέ είσαι και γοργόνα) βάλε ένα μικρό κορσεδάκι.

Μεταξωτό νυφικό και καλσόν έχουν πάρει διαζύγιο χρόνια τώρα, οπότε πάλι το ξεχνάς.

Αν το νυφικό έχει φουλ τούλινη φόυστα έλεγξε πόσα layers έιναι για να μην ηλεκτρίζεται το τούλι από το καλσόν.

Και φυσικά όταν λέμε για καλσόν, μιλάμε πάντα για το πιο λεπτό που υπάρχει στην αγορά, στο χρώμα του δέρματος (μην δω γαλακτερό και χρώμα, θα τρελαθώ) και εννοείται με τα δαχτυλάκια έξω αν έχεις σκοπό να βάλεις peep toe.

Τέλος, αυτό που θα σου προτείναμε, είναι να βάλεις το καλσόν για το μυστήριο, και μόλις πας στο χώρο της δεξίωσης, όπου λογικά θα είναι όλα ζεστά το βγάζεις και απολαμβάνεις ακάλτσωτη το πάρτυ του γάμου σου.

Πηγή: Yes-I-do.gr, από τη Νεφέλη Βιτζιλαίου

You may also like