Καρπούζι όπως λέμε … beautyκαλοκαίρι!

Καλοκαίρι σημαίνει καρπούζι. Και το καρπούζι είναι γεμάτο με οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά μας. Το εκχύλισμα των σπόρων του, για παράδειγμα, είναι απίστευτα ενυδατικό και περιέχει βασικά λιπαρά οξέα που προκαλούν λάμψη και ένα καλό boost του δέρματος. Με άλλα λόγια, τα ροζ φρούτα όχι μόνο έχουν γευστικότατες γεύσεις, αλλά είναι επίσης μια απολαυστική θεραπεία για το δέρμα μας. Με όλα τα παραπάνω οφέλη του καρπουζιού, δεν είναι περίεργο ότι το συναντάμε σε πολλά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων sheet masks, balms για τα χείλη και πολλά άλλα.

 

  1. Φροντίστε τα χείλη σας και διατηρήστε τα απαλά και ενυδατωμένα με τα Lip Juicers της The Body Shop. Αυτά τα 100% vegan lip balms είναι εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φυσικών συστατικών και διατίθενται σε 5 ακαταμάχητα αρώματα, εμπνευσμένα από τα smoothies. Απλώνονται εύκολα στα χείλη και προσφέρουν μία γερή δόση ενυδάτωσης, που θα τα ανακουφίσει και θα τα κάνει λεία και απαλά. Επιπλέον, διαθέτουν μία εξίσου λαχταριστή και πρακτική συσκευασία που είναι ιδανική για να τα έχετε πάντα στην τσάντα σας, όπου κι αν βρίσκεστε.

 

  1. Καρπούζι, για την ανακούφιση της επιδερμίδας. Εφαρμόστε στο πρόσωπο με απαλό μασάζ αποφεύγοντας τα χείλη και την περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό μετά από 15 λεπτά.
  1. Η πιο απαραίτητη μάσκα για το καλοκαίρι, η μάσκα καρπούζι για ντεκολτέ και πρόσωπο με βιοκυτταρίνη παρέχει άμεση ενυδάτωση, φροντίζει την επιδερμίδα σας μετά την έκθεση στον ήλιο και επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος χαρίζοντας extra λάμψη. Μια μάσκα για μετά την έκθεση στον ήλιο, εξαιρετικά αποτελεσματική για το καλοκαίρι, για βαθιά ενυδάτωση και τέλεια όψη στο μαύρισμά σας.

– Καταπραΰνει άμεσα την ερεθισμένη επιδερμίδα από την έκθεση στον ήλιο.
– Ενυδατώνει άμεσα και με μεγάλη διάρκεια την αφυδατωμένη επιδερμίδα, χαρίζοντας φρέσκια και λαμπερή όψη.

 

  1. Μία εξαιρετικά ελαφριά ενυδατική κρέμα από την Origins, που δρα σε βάθος και ανακουφίζει από την ξηρότητα και την αίσθηση τραβήγματος ακόμα και την πιο αφυδατωμένη επιδερμίδα. Η ελαφριά υφή της δε βαραίνει και ενυδατώνει όσο αφυδατωμένη και αν είναι η επιδερμίδα. Κατάλληλη για λιπαρές επιδερμίδες.

You may also like