Κολάν VS φόρμα: Εσύ τι προτιμάς περισσότερο στην καραντίνα;

Σήμερα θα κάνουμε ένα μίνι crash test μόδας, το οποίο θα έχει 2 κοινούς παρανομαστές, το casualστοιχείο και το στιλ μας στην καραντίνα. Είτε τις περισσότερες ώρες της μέρας είσαι μέσα στο σπίτι είτε κινείσαι έξω λόγω δουλειάς θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει ότι όλο και περισσότερο επιλέγεις ρούχα όπως το κολάν και η φόρμα. Αν ψάχνεις για επιπλέον στιλιστική έμπνευση, check παρακάτω τα look που επιλέξαμε αλλά και όλους τους λόγους που καταγράψαμε γι’ αυτά τα δύο τόσο αγαπημένα must-have της 2ης καραντίνας, που στιγμή δεν αποχωριζόμαστε.

Εσύ τελικά που ρίχνεις τη ψήφο εμπιστοσύνης;

ΚΟΛΑΝ

Άνετο και αγαπημένο, το κολάν είναι εκείνο το item που μπορεί να μας συντροφεύσει όλες τις ώρες της μέρας. Γίνεται αναπόσπαστο μέρος κάθε look, είτε επιλέγεις πιο casual είτε πιο ιδιαίτερους δρόμους στο ντύσιμο σου. Φέτος την τιμητική τους έχουν το μαύρο, το γκρι και οι γήινες αποχρώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και τα statement μοτίβο δεν είναι εδώ για να δώσουν άλλη δυναμική στο στιλ μας.

Εμπνεύσου από τα πιο στιλάτα κορίτσια του Instagram:

Παραδειγματίσου και επίλεξε κολάν που ξεχωρίζουν για την υφή και το σχέδιο τους. Για να ‘’πετάξεις’’ το casual στοιχείο από το κολάν, μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις με ιδιαίτερα και υπέρκομψα πανωφόρια.

ΦΟΡΜΑ

Επίσης άνετη, επίσης αγαπημένη και αναγκαία αυτή την περίοδο. Η φόρμα φέτος σχεδόν αντικαθιστά στο τζιν παντελόνι και δείχνει τη δυναμική της τόσο στο home wear όσο και στο street style. Δώσε μια ευκαιρία σε αυτό το casual item και δες τον εαυτό σου με άλλα μάτια.

Εμπνεύσου από τα πιο στιλάτα κορίτσια του Instagram:

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η φόρμα φέτος ξεχωρίζει για τη μονοχρωμία της αλλά και για τα co–ord σύνολα στην ίδια απόχρωση. Λευκό, γκρι και φιστικί πρέπει να μπουν άμεσα στη λίστα με τις must-have αποχρώσεις που θα επιλέξεις. Για να μην βγει το τελικό αποτέλεσμα λες και έχεις βγει από το γυμναστήριο, πρόσθεσε κομψά αξεσουάρ και glam πινελιές για κάνεις τη διαφορά.

Photo credits:  @anoukyve/ INSTAGRAM

You may also like