ΚΡΙ ΚΡΙ, στην αναζήτηση της ισορροπίας στην διατροφή μας…

ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά!

Σε ένα προηγούμενο άρθρο μου είχα αναφέρει πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το γιαούρτι στην καθημερινή διατροφή μου, λόγω της δυσανεξίας στη γλυκόζης που έχω. Τον τελευταίο χρόνο το γιαούρτι που συνηθίζω να ψωνίζω από το super market είναι αυτό της Κρι Κρι , μάλλον γιατί ταιριάζει περισσότερο σε αυτά που ζητώ από το συγκεκριμένο είδος τροφής και μπορώ να το απολαμβάνω με γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς.

Προ ημερών, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για την εταιρεία, που έχει μία μεγάλη ιστορία και πορεία πολλών χρόνων στην ελληνική αγορά, αλλά και πολύ δυνατή παρουσία στο εξωτερικό και κυρίως στην Ευρώπη. Σε Μεγάλη Βρετανία, Βέλγιο και Ιταλία (αν θυμάμαι καλά) πρωταγωνιστεί στην διατροφή των καταναλωτών. Στην Ελλάδα η γκάμα προϊόντων είναι πολυποίκιλη καθώς δεν περιορίζεται στο  νέο Στραγγιστό & αγαπημένο γιαούρτι που λανσάρεται, αλλά και στα επιδόρπια (για μικρούς και μεγάλους) αλλά και στο παγωτό.

Με έναν βασικό στόχο: την ισορροπία. Μία έννοια με πολλές ερμηνείες, αλλά και μια υπόθεση τόσο προσωπική. Όλοι την αναζητούν και κυρίως όλοι τη χρειαζόμαστε, τόσο στη ζωή όσο και στη διατροφή μας. Για την ισορροπία στη διατροφή μας φροντίζει η Κρι Κρι, λανσάροντας το νέο Στραγγιστό & αγαπημένο που συνδυάζει ισορροπημένα την τέλεια γεύση με τα πιο αγνά υλικά και με 100% ελληνικό γάλα ημέρας.Το γάλα μας συλλέγεται καθημερινά από τις κοντινές πιστοποιημένες φάρμες της Μακεδονίας και γίνεται γιαούρτι μέσα σε 24 ώρες, διατηρώντας έτσι όλη τη διατροφική του αξία!

Το Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο, πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, βιταμίνες αλλά και σε ζωντανή καλλιέργεια γιαούρτης, δρα ευεργετικά για το πεπτικό σύστημα, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό κι αποτελεί έναν απαραίτητο σύμμαχο για να φέρουμε την ισορροπία στην καθημερινή διατροφή μας αλλά και να καταφέρουμε να κάνουμε την ισορροπία, τρόπο ζωής!

Κι όπως ανέφερα προηγουμένως, μπορείτε να το βάλετε στις σαλάτες ή στα ντιπ σας ή να το συνδυάσετε με φρούτα, μέλι και δημητριακά για ένα πλούσιο κι ισορροπημένο πρωινό ή κολατσιό…

You may also like