Λάμψη και Χρώματα: Η φθινοπωρινή συλλογή 2014 της Swarovski

IMG_0118Η παρουσίαση της συλλογής Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2014-15 της Swarovski τα είχε όλα σε αφθονία: λαμπερές παρουσίες, jazz υπόκρουση, cocktail, fashion κους κους με γνωστές Ελληνίδες bloggers και φυσικά τις υπέροχες δημιουργίες ενός brand που κυριαρχεί στην παγκόσμια σκηνή της μόδας εδώ και χρόνια.

Με την πρώτη ματιά έγινε ολοφάνερο ότι από την φετινή φθινοπωρινή συλλογή δεν λείπουν οι καινοτομίες, με πρώτη την χρήση διαφορετικών μεταλλικών εφέ, με τα οποία η Swarovski κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την τάση του συνδυασμού των μετάλλων. Είτε πρόκειται για πολύτιμο χρυσό, φινετσάτο ροζ χρυσό ή κομψό ρόδιο, το μέταλλο λειτούργησε σε αυτή τη συλλογή σαν καθρέφτης που δημιουργεί σαγηνευτικές αντανακλάσεις με urban chic ατμόσφαιρα.

Από την εντυπωσιακή συλλογή ξεχωρίσαμε το κολιέ «Brancusi», το οποίο φωτίζεται από τα κρύσταλλα κοπής baguette, το σετ «Bonus» από ανοξείδωτο ατσάλι και κρυστάλλινους κρίκους, αλλά και τα βραχιόλια «Spiral», με τα υπέροχα κρύσταλλα pavé. Φεύγοντας από το ουδέτερο κομμάτι της χρωματικής παλέτας συνεχίσαμε θαυμάζοντας την έκρηξη χρωμάτων που ακολούθησε.

Κρατήσαμε σαν κρυφή επιθυμία το κολιέ «Buzz» που θυμίζει κέντημα από κρύσταλλα και είναι τόσο μα τόσο φθινοπωρινό που βρεθήκαμε να ανυπομονούμε για τον Σεπτέμβριο, αλλά και την χειροπέδα «Blossom», χειροτεχνημένη έτσι ώστε να θυμίζει ένα κλουβί στολισμένο με κρύσταλλα σε αποχρώσεις πολύτιμων λίθων. Στο τελευταίο μέρος της συλλογής, το μαύρο φως και η ροκ διάθεση επικρατούν.
IMG_0141
IMG_0252

IMG_0262

Εδώ την καρδιά μας έκλεψε το εντυπωσιακό κολιέ «Blacklight» με μαύρα πολυεδρικά κρύσταλλα τοποθετημένα ένα – ένα με το χέρι που απογειώνουν την έννοια του gothic chic, το κεντρικό κομμάτι του οποίου αφαιρείται και φοριέται επίσης ως καρφίτσα.

Το Yes-I-do.gr girl Μυρτώ Κάζη ήταν-φυσικά- εκεί!

Το Yes-I-do.gr girl Μυρτώ Κάζη ήταν-φυσικά- εκεί!

H Δέσποινα Καμπούρη ήταν μία από τις εντυπωσιακές παρουσίες της εκδήλωσης.

H Δέσποινα Καμπούρη, από το Mothersblog και Just Kidding, ήταν μία από τις εντυπωσιακές παρουσίες της εκδήλωσης.

 

 

 

Οι τεχνικές, τα υλικά και οι ευφάνταστες ιδέες της Swarovski ενώθηκαν σε μια φαντασμαγορική συλλογή, γεμάτη ρομαντισμό, χρώμα, μαγικές αντανακλάσεις και ανατρεπτική διάθεση, η οποία αποτελεί απόδειξη της πολυετούς εμπειρίας ενός brand που από το 1895 αποτελεί τον καλύτερο φίλο των απανταχού φίλων της μόδας, του κοσμήματος και της υψηλής αισθητικής. Να ένας πολύ καλός λόγος για να υποδεχτούμε με χαρά την επόμενη σεζόν!

You may also like