Λέων ο Μεγαλοπρεπής, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

leo-astrologyΗ όρασή σας θα ξεκαθαρίσει μόνο αν μπορέσετε να κοιτάξετε μέσα στην καρδιά σας.Όποιος κοιτάζει προς τα έξω, ονειρεύεται. Όποιος κοιτάζει μέσα του, ξυπνάει.

Καρλ Γιούνγκ, 26/7/1875

Οι περήφανοι, ευγενείς, πιστοί, ενεργητικοί, ανοιχτόκαρδοι βασιλιάδες του Ζωδιακού, περίμεναν 12 χρόνια στις 14/7 που ο μεγαλύτερος πλανήτης του αστρολογικού μας στερεώματος,ο Δίας, μπήκε στο ζώδιό τους.

Χαράς ευαγγέλια λοιπόν, για όσους έχουν τον Ήλιο τους στον Λέοντα, ή σημαντικούς προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στο Λέοντα. Μη βιαστείτε να πείτε: μα που είναι η αλλαγή που περίμενα, η σχέση που θα φτιάξει, η δουλειά με τις καλύτερες συνθήκες;

Θα έρθουν, αλλά το ρητό «συν Αθηνά και χείρα κίνει» είναι το κλειδί για κάθε όνειρο που θα τολμήσετε να σκεφτείτε…

Ο Δίας ανοίγει πόρτες (ή και παράθυρα ενίοτε) αλλά τις κλείνει και γρήγορα-πρέπει να είστε έτοιμοι να τολμήσετε να κάνετε το άλμα, να πάρετε το ρίσκο,να αλλάξετε πιο γρήγορα από όσο υπολογίζατε κατεύθυνση, εργασιακό περιβάλλον, παρτενέρ ή σύντροφο ζωής, ακόμη και χώρα!

Ανοιχτοί ορίζοντες, καινούρια πρόσωπα, η χαρά και η έξαψη του καινούριου, σε όποιο τομέα της ζωής σας κι αν πέφτει, θετική διάθεση των άλλων απέναντί σας, βελτίωση των σχέσεων και των συνεργασιών,αλλά παράλληλα πολλή και σκληρή δουλειά για να πάει καλά κάθε νέο εγχείρημα, ακόμη και γάμος ή ένα παιδί είναι στο πρόγραμμα!

Η έλευση του Δία που σηματοδοτεί μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις,επιτυχίες, ανατροπές, μοιραίες συναντήσεις και μοναδικές ευκαιρίες για σας τα Λιοντάρια, ευνοεί περισσότερο τις ακόλουθες μοίρες: 12ο -23οκαι θα συνεχίσει να σας ευνοεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και μέσα στο 2015.

Τα σενάρια για τους μεγαλόκαρδους, ευγενείς και αρχοντικούς πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς είναι πολλά.

Το βασικό σύνθημα,ένα: Τι θέλω πραγματικά; Τι μπορώ να κάνω που να δώσει χαρά σε μένα και στους άλλους και να εμπνεύσει τον κόσμο; Πόσο τολμηρός μπορεί να γίνωως φλογερός Λέων στο να κάνω την έμπνευσή μου ένα δημιούργημα που θα το θαυμάσουν πολλοί αλλά και θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου;

 Έκφραση, δημιουργία, έρωτας, φλερτ, χαρά και γενναιοδωρία απέναντι στους άλλους, αλλά  πάνω και πρώτα από όλα στον εαυτό σας! Οι Λέοντες θα είναι φέτος μια ανοιχτή αγκαλιά για να δεχτούν τις ευκαιρίες και τις αλλαγές που τους παρουσιάζονται.

Η νέα σελήνη στις 27/7 σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο μέσα στο καλοκαίρι,όπου –επιτέλους-μετά από αρκετούς μήνες, κάτι κινείται προς τα μπρος και μας παρακινεί να ελπίσουμε. Όσο εύθραυστη κι αν είναι η ελπίδα στις μέρες μας-και είναι πολύ-θα υπάρχουν λόγοι για να χαμογελάσετε όπως μόνο εσείς μπορείτε: από καρδιάς!

LEO 3DΟ πολεμοχαρής ΄Αρης στο Σκορπιό που άλλαξε κι αυτός στις 27/7  (αφήνοντας τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ξέπνοα!) και που προσθέτει ένταση και βάθος σε κάθε μας σκέψη και σε κάθε συναίσθημα, θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε τα θέλω μας, αλλά και θα πιέσει,  δημιουργώντας κάποια αγκαθωτά σημεία, βγάζοντας πάθη, και διαφωνίες σ’ ένα κατά τα άλλα λαμπερό, ερωτικό, ανάλαφρο καλοκαίρι γεμάτο απολαύσεις και διασκέδαση.

‘Άλλη μια έντονη Πανσέληνος, το δεύτερο από τα SuperMoon του φετινού καλοκαιριού, μας περιμένει στις 10/8 στον Άξονα Υδροχόου-Λέοντα που θα φέρει στην επιφάνεια θέματα σχέσεων και θα ξεκαθαρίσει μια και καλή τα στάσιμα ύδατα της ζωής μας.

Ταξιδέψτε, λοιπόν, φέτος, στη θάλασσα της ζωής σας χωρίς να φοβάστε την τρικυμία!

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like