Λευκό πουκάμισο: To κομμάτι – κλειδί όλου του χρόνου

Το λευκό πουκάμισο σίγουρα βρίσκεται μέσα στο top 5 με τα basic κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας. Είναι αυτό το κομμάτι – κλειδί που συγχρόνως είναι κλασικό, σύγχρονο και αποτελεί τον λευκό καμβά για ένα εντυπωσιακό look από το πρωί ως το βράδυ. Μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνια και ειδικότερα τώρα το φθινόπωρο.

Τα 5 look που ακολουθούν θα σε εμπνεύσουν να το ξαναφορέσεις:

  1. Τι πιο κλασικό από τον συνδυασμό του λευκού με το μαύρο. Επίλεξε ένα κομψό και αέρινο λευκό πουκάμισο και συνδύασε το με ένα ψηλοκάβαλο μαύρο παντελόνι. Πρόσεξε τα αξεσουάρ και τα παπούτσια να κινούνται σε minimal δρόμους

Έχεις εκείνη την statement φούστα που δεν ξέρεις με τι να την συνδυάσεις, έτσι ώστε το τελικό look να μην είναι υπερβολικό; Το λευκό πουκάμισο, θα σε βγάλει για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη και θα αφήσει την φούστα σου να κλέψει την παράσταση.

Όσο χρόνια και αν περάσουν δεν πρόκειται να βαρεθούμε το συνδυασμό του λευκού πουκάμισου με το denim παντελόνι. Για παράδειγμα φόρεσε το πουκάμισο σου με skinny, mom και τζιν καμπάνα. Ολοκλήρωσε το outfit με αξεσουάρ που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ.

Σε αυτό το σημείο, απευθύνομαι σε εσένα που τολμάς. Έχεις ένα ιδιαίτερο φόρεμα; Ένα φόρεμα που θεωρείται βραδινό και σχεδόν απαγορευτικό; Ήρθε η στιγμή να του δώσεις άλλη διάσταση και να το κάνεις καθημερινό κομμάτι, συνδυάζοντας το με το λευκό πουκάμισο. Τόσο απλό!

Φυσικά και στο office look, το λευκό πουκάμισο είναι εκεί, πρωταγωνιστεί. Αυτή τη φορά, συνδύασε το με μια ιδιαίτερη midi φούστα και μην ξεχάσεις να βάλεις και τα αγαπημένα σου λευκά αθλητικά παπούτσια.

You may also like