Λονδίνο: Νέο κατάστημα με ανδρικά ρούχα από τον Jimmy Choo

O οίκος Jimmy Choo επεκτύνεται σιγά σιγά ακόμα περισσότερο, ανοίγοντας νέο κατάστημα με ανδρικά ρούχα στο Λονδίνο. Το κατάστημα θα ανοίξει τον επόμενο χρόνο και θα βρίσκεται σε ένα χώρο 1200 τ.μ. στη Dover Street.

‘Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε νέο κατάστημα ανδρικών. Η Dover Street σιγά σιγά εξελίσσεται σε hot προορισμό για ψώνια πολιτελείας και ρούχα σχεδιαστών. Το κατάστημα είναι το επόμενο βήμα στην επέκταση της ανδρικής Jimmy Choo μόδας’, είπε ο Pierre Dennis, CEO του οίκου Jimmy Choo.

Το κατάστημα θα έχει 2 ορόφους με παπούτσια και αξεσουάρ για άνδρες και φυσικά όλες τις νέες κολεξιόν με ρούχα.
Τα παπούτσια του οίκου Jimmy Choo μας αρέσουν ιδιαίτερα γιατί συνδυάζουν όλα τα στυλ. Κάθε άνδρας, είτε πιο casual, είτε πιο σπορ, είτε πιο συντηρητικός, μπορεί να βρει ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια στο διάσημο οίκο.


Άλλωστε η ανδρική μόδα τους τελευταίους μήνες έχει πάρει μία τεράστια ανοδική πορεία, και πάρα πολλοί άνδρες στρέφονται σιγά σιγά στο πιο καλό ντύσιμο. Έτσι πολλοί σχεδιαστές, πέρα από τον Jimmy Choo, κάνουν βήματα για να τονώσουν τις ανδρικές τους κολεξιόν και να τις προωθήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα.

You may also like