Μάσκα για τα μαλλιά από την Olivia Palermo

Η φινετσάτη ηθοποιός,Olivia Palermo αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς για τα υπέροχα μακριά πλούσια μαλλιά της….
«Αυτή η απόλυτα φυσική θεραπεία μπορεί να μεταμορφώσει τα πιο ξηρά, τα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά και να τους δώσει εκτυφλωτική λάμψη» γράφει στο site της η Olivia Palermo για την αγαπημένη της σπιτική μάσκα θρέψης.

Τα συστατικά, απλά τα εξής δύο: έλαιο αβοκάντο και χυμό Aloe Vera- μόνο αυτά. Ο χυμός Aloe Vera περιέχει αμινοξέα και πρωτεϊνες που είναι το ιδανικό αντίδοτο για τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά που φριζάρουν. Το έλαιο αβοκάντο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και πρωτείνες που λειαίνουν την τρίχα ενώ προσφέρει και πολύτιμη ενυδάτωση.

Συμβουλή!
Προσπαθήστε να αγοράσετε την πιο αγνή μορφή και των δύο συστατικών, αποφεύγοντας οποιδήποτε προσθήκη όπως γεύση, ζάχαρη ή άμυλο.

Πώς να τη φτιάξετε;
Αναμείξτε ένα μέρος έλαιο αβοκάντο και δύο μέρη χυμό Aloe Vera και απλώστε τη μάσκα σε όλο το μήκος των μαλλιών, από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά σας και όσο πιο χοντρή τρίχα έχετε, τόσο περισσότερη μάσκα θα χρειαστείτε. Περάστε τα μαλλιά με μια μεγάλη χτένα ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα και φορέστε ένα πλαστικό σκούφο. Αφήστε τη να δράσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε.
Τα μαλλιά σας όχι μόνο να δείξουν πιο πλούσια και πιο απαλά, αλλά θα αποκτήσουν και μία υπέροχη λάμψη!

Πηγή:http://www.queen.gr

You may also like