Olivia Palermo: Αυτά είναι τα print που επιλέγει τον τελευταίο καιρό

Η Olivia αγαπάει τα ρούχα, η Olivia αγαπάει τα αξεσουάρ, η Olivia όμως λατρεύει τα print. Με μια γρήγορη ματιά στο προφίλ της στο Instagram καταλαβαίνεις ότι τον τελευταίο καιρό αλλάζει το ένα μοτίβο μετά το άλλο και καλά κάνει, αφού μας δίνει αρκετές στιλιστικές ιδέες τόσο για το καθημερινό όσο και για το πιο επίσημο στιλ μας. Ιδού η Olivia ιδού και τα print της!

Leopard

Το φόρεσε αρκετά μέσα στον χειμώνα και εξακολουθεί να το επιλέγει και σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που διανύουμε. Ο λόγος γίνεται για το λεοπάρ, το οποίο άφησε να πρωταγωνιστήσει στην πανέμορφη γούνας της. Φυσικά μας έδωσε έξτρα στιλιστική συμβουλή, αφού τόλμησε και συνδύασε το λεοπάρ μοτίβο με καρό παντελόνι στις έντονες αποχρώσεις του κίτρινου με το μαύρο!

@oliviapalermo
Καρό

Αγαπημένο, κλασικό και όταν το βλέπεις σε άσπρο και μαύρο, είναι στα καλύτερά του, τι είναι; Φυσικά το καρό, το μοτίβο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τονίζει με απλό τρόπο την κομψή πλευρά μας. Η Olivia το επέλεξε σε παλτό (φορεμένο ως φόρεμα) και το ανέδειξε για μια ακόμα φορά μοναδικά.

@oliviapalermo
Ζεβρέ

Φέτος το ζεβρέ φορέθηκε αρκετά και το είδαμε σε ρούχα, παπούτσια και τσάντες και η αλήθεια είναι ότι το χαρήκαμε πολύ. Η Olivia ακόμα το εμπιστεύεται μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που το επιλέγει και συγκεκριμένα λατρεύει να προσθέτει ως τελική στιλιστική πινελιά, το fluffy ζεβρέ παλτό της.

@oliviapalermo
Πουά

Φόρεσε το ασπρόμαυρο πουά την ημέρα των γενεθλίων της. Καθόλου τυχαίο γεγονός αφού τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής μας επιλέγουμε ρούχα που αγαπάμε και νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτά. Σωστά;

@oliviapalermo
Ριγέ

Αγαπάμε το mix&match και συγκεκριμένα το mix&match στιλ της Olivia. Στη συγκεκριμένη  περίπτωση μας άρεσε πολύ ο συνδυασμός του glam τοπ με την ριγέ ασπρόμαυρη ψηλόμεση φούστα. Φυσικά και το ριγέ φουλάρι – φορεμένο ως ζώνη – έδωσε την statement πινελιά που περιμέναμε από αυτό το στιλάτο κορίτσι.

@oliviapalermo

Photo credits: @oliviapalermo / Instagram

You may also like