Μήπως η βιταμίνη C είναι το ελιξίριο της νεότητας;

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε ήδη, η βιταμίνη C είναι το τελευταίο trend στον κόσμο της ομορφιάς και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος που γίνεται αυτό. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο beauty hero συστατικό μπορεί να κάνει θαυμάσια πράγματα για το δέρμα μας και οι επιστήμονες ψάχνονται καθημερινά προκειμένου να δημιουργήσουν καινούργια προϊόντα γύρω από αυτό.

Οι δερματολόγοι ισχυρίζονται, ότι η βιταμίνη C είναι ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες και ότι με συνεπή και σωστή χρήση θα αρχίσουμε να βλέπουμε ένα φωτεινότερο δέρμα σε μόλις μία εβδομάδα, και ορατή μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων σε λίγους μήνες.

Το L-ασκορβικό οξύ είναι η μόνη βιταμίνη C που έχει οφέλη ελέγχου ηλικίας, σημειώνουν οι ειδικοί. Ενώ ο εστέρας της βιταμίνης C παρέχει αντιοξειδωτικά οφέλη, δεν προσφέρει την απελευθέρωση του κολλαγόνου αλλά και τα επιπλέον αντιγηραντικά πλεονεκτήματα του L-ασκορβικού οξέος. Ως αντιοξειδωτικό, παρέχει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, συμβάλλει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων και φωτίζει και προάγει έναν ομαλό τόνο δέρματος.

Θα μοιραστούμε μαζί σας, μερικά από τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά, που έχουν πραγματικά αποτελέσματα.

  1. H βιταμίνη C είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες και τα πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Όταν την βρίσκουμε στα προϊόντα καλλυντικών, η βιταμίνη C έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί ένα ενεργό και αποτελεσματικό συστατικό για τη βελτίωση της υγείας της επιδερμίδας. Αντιγηραντικές ιδιότητες για όλους τους τύπους δέρματος Περιέχει 7,5% ασκορβικό οξύ που φωτίζει την επιδερμίδα και εξαφανίζει τις δυσχρωμίες, καθώς και υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο που συγκρατούν τη φυσική υγρασία τις επιδερμίδας. Ενυδατώνει και σε συνδυασμό με το εκχύλισμα από ginseng διεγείρει και αναδομεί τα θαμπά δέρματα. Το αγγούρι, η αλόη βέρα και η λεβάντα καταπραΰνουν και ανακουφίζουν την επιδερμίδα.
  1. Σκόνη με σύνθεση βασισμένη στην βιταμίνη C, που αναμιγνύεται με την ενυδατική σας κρέμα και προσφέρει αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η βιταμίνη C είναι το πιο αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό και ο ισχυρότερος σύμμαχος του δέρματος κατά των εξωτερικών επιδράσεων του περιβάλλοντος. Προϊόν που μειώνει τις φακίδες, πανάδες και τις σκούρες κηλίδες.
  1. Το νυχτερινό μυστικό ομορφιάς. Μήπως δεν κοιμάστε αρκετά; Η Shiseido έχει τη λύση για την επιδερμίδα σας. Με αυτή τη μάσκα νυκτός σε μορφή τζελ, η οποία περιέχει κάψουλες με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, αποκτάτε ξανά την αίσθηση μιας τέλεια αναζωογονημένης και ενυδατωμένης επιδερμίδας. Η ελαφριά υφή gel περιέχει κάψουλες με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και απορροφάται άμεσα από το δέρμα. Απλώστε την το βράδυ στο πρόσωπο και το λαιμό, μετά την καθημερινή σας περιποίηση, μόλις πριν ξαπλώσετε.
  1. Serum ταχείας δράσης που μειώνει τις καφέ κηλίδες και επαναφέρει τον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός ενεργής βιταμίνης C με τα εκχυλίσματα από λευκή σημύδα και παιώνια, όχι μόνο καταπολεμούν τις καφέ κηλίδες αλλά εμποδίζουν τη δημιουργία νέων, με συστηματική χρήση.
  1. 20% Vitamine C Power Dose Age Fighter: η πιο υψηλή περιεκτικότητα σε σταθερή βιταμίνη C που μπορεί να απορροφήσει το δέρμα σας. Επιβραδύνει τη γήρανση. Αμβλύνει τις δυσχρωμίες. Ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και λειαίνει τις ρυτίδες. Μετά τον καθαρισμό, απλώστε 3 με 5 σταγόνες στο δέρμα σας, στον λαιμό και το ντεκολτέ (και στα χέρια σας), ή προσθέστε τις απευθείας στον ορό, την κρέμα, την BB ή το make up σας. Αναμείξτε καλά τα προϊόντα στην παλάμη του χεριού σας πριν από την εφαρμογή. Εφαρμόστε πρωί και βράδυ. Για τις καφέ κηλίδες: εφαρμόστε τοπικά και στη συνέχεια απλώστε τον ορό Laser Fx Bright για καλύτερα αποτελέσματα.

You may also like