Μήπως τα καλλυντικά σας δεν είναι αυθεντικά;

Όσες αγαπάνε τα καλλυντικά, πρόκειται να ταυτιστούν με όσα θα διαβάσουν παρακάτω. Και η αλήθεια είναι πως για πολλά χρόνια, η σχέση των γυναικών με τα καλλυντικά ήταν κάπως παθιασμένη, με τις περισσότερες από εμάς να μην αρκούμαστε σε αυτά που ήδη είχαμε στο νεσεσέρ μας. Οι ειδικές προσφορές των αγαπημένων μας προϊόντων δεν έρχονται αρκετά συχνά και είμαστε πάντα σε επιφυλακή ώστε όταν τις βρούμε να τις αξιοποιήσουμε αναλόγως. Αλλά μερικές φορές, το κυνήγι αυτό μπορεί να μας οδηγήσει σε διάφορα καταστήματα (συνήθως διαδικτυακά), των οποίων οι τιμές να φαίνονται κάπως ύποπτες. Μήπως είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό; Η απάντηση πολλές φορές είναι ναι, με εσάς να κινδυνεύετε να αγοράσετε προϊόντα «μαϊμού».

Τα ψεύτικα καλλυντικά αποτελούν ένα ολοένα αυξανόμενο πρόβλημα στη βιομηχανία της ομορφιάς. Και ο πραγματικός κίνδυνος που προκύπτει από αυτή τη μάστιγα, είναι πως δεν μιλάμε για μια ψεύτικη τσάντα ή ένα πορτοφόλι, αλλά για προϊόντα που κυριολεκτικά εφαρμόζονται στο πρόσωπο και το δέρμα μας. Προϊόντα που δεν παρασκευάζονται με τα ίδια ασφαλή συστατικά με τα πρωτότυπα. Σίγουρα, μοιάζουν με το πραγματικά (και μάλιστα σε σημείο που είναι δύσκολο να τα διαχωρίσουμε από τα αληθινά), αλλά θα μπορούσαν να περιέχουν μολυσματικά συστατικά όπως αρσενικό, και ανθρώπινα ούρα (και όμως).

 

Συνεπώς, κάντε μια χάρη στην εαυτό σας και στο δέρμα σας, και μην ταλαντεύεστε προκειμένου να γλιτώσετε μερικά ευρώ. Όσον αφορά τα προϊόντα του μακιγιάζ άλλωστε, κρατάνε για πολύ καιρό μιας και η ποσότητα που χρησιμοποιείτε ανά εφαρμογή είναι ελάχιστη. Κάθε φορά λοιπόν, που βλέπετε μια τιμή και προβληματίζεστε σχετικά με την αυθεντικότητα του προϊόντος, προτιμήστε να το αγοράσετε από κάποιο επίσημο περίπτερο του brand και όχι από κάποιο τυχαίο μαγαζί του διαδικτύου.

You may also like