Μία Χριστουγεννιάτικη εμπειρία από τη NARS

Μπορεί όλη την προηγούμενη εβδομάδα να ακούσαμε για την Black Friday και όντως ενεργοποιηθήκαμε να δούμε τι χρειαζόμαστε πριν τα Χριστούγεννα και αγοράσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα σε καλύτερες τιμές, η δική μου βέβαια επιλογή ήταν να επισκεφτώ τα αγαπημένα μου brands και να ανακαλύψω τι καινούργιο εμφανίστηκε for Christmas. Μήπως κατά τύχη είδατε την NARS Studio 54 Limited Edition Holiday Collection; Αν θέλετε να είστε glam και με έμπνευση αυτές τις γιορτές τότε η NARS είναι η κατάλληλη επιλογή.

  • Σας έχουν κάνει surprise party ποτέ; όταν βρίσκεσαι στη μέση μιας αίθουσας καιόλα τα φώτα είναι πάνω σου; Έτσι θα νιώσεις με το Inferno  Eyeshadow Pallete. Μια παλέτα με δώδεκα σκιές που λάμπουν με intense shimmer, satin υφή και metallic εφέ στα bronze και στις αποχρώσεις του βατόμουρου. Disco Christmas party και είστε μέσα…
  •  Το Studio 54 Audacious Lipstick είναι μοναδική σειρά καθώς πάρτι χωρίς κραγιόν δεν γίνεται…βουτιά στα 70s με τέσσερα υπέροχα lipstick:

Mona στο χρώμα του μαονιού

Carmen πιο κόκκινο δεν γίνεται

Barbara στην απόχρωση του tan rose (“βρώμικο” ροζ)

Jane και Terracotta όσες θέλετε πιο (καφέ-ροζ )

  • Ευτυχώς υπάρχουν και η επιλογή των gloss για όσες τα προτιμούν αντί τα lipstick :

Studio 54 Lip Gloss

TRIPLEX (καθαρό διάφανο)

STAR LOVE( καφέ-ροζ)

ON THE RADIO (Sheer champagne with pink and gold shimmer)

  • Η NARS Studio 54 Free Lover Cheek Palette είναι το συμπλήρωμα για το τέλειο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάτε πως πρόσωπο χωρίς ρουζ είναι σαν μισοτελειωμένος πίνακας. Πέντε αποχρώσεις της NARS που θα βοηθήσουν:

Disco Nights, οπάλ

Final Cut, ροδακινί

Amour, ματ ροζ

Luster, shimmer golden apricot

Crave, ανοιχτό κοραλλί

Loves Me,ροζ φράουλας με golden shimmer

Μοναδική συλλογή σε glitter χριστουγεννιάτικη θήκη που θα μείνει αγαπημένη στο νεσεσέρ σας. Οι μέρες που έρχονται όχι θα είναι μόνο γεμάτες σκιές και χρώματα αλλά γεμάτο ενθουσιασμό και κέφι!! Ξεκινήστε …

You may also like