Μαγιώ 2013 : Ομορφιά & Άποψη στην παραλία!

Ένα φλέγον θέμα για κάθε γυναίκα όταν «σκάει μύτη» το καλοκαίρι είναι η ανανέωση της γκαρνταρόμπας και για να είμαι πιο συγκεκριμένη η αναζήτηση και αγορά καινούργιων μαγιώ, για μία πιο εντυπωσιακή εμφάνιση από πέρυσι στην παραλία! Αυτό το θέμα είναι αφιερωμένο λοιπόν σε όλες εσάς που πελαγώνετε ψάχνοντας και ξανά- ψάχνοντας για το τελειότερο και το καταλληλότερο μαγιό για φέτος το καλοκαίρι. Αναζήτησα, βρήκα και σας παρουσιάζω χαρούμενα, θηλυκά, και ποιοτικά μαγιώ.

Ολόσωμα:
Γενικώς ολόσωμα προτιμάτε εσείς που έχετε το λεγόμενο σώμα «κλεψύδρα», ένα σώμα χώρις ιδιαίτερες ατέλειες , ισσοροπημένο και θηλυκό. Το ολόσωμο μαγιώ θα δείξει αριστοκρατικό επάνω σας και τα βλέμματα των υπολοίπων στις πρώτες σας βουτιές, να είστε σίγουρες οτι θα είναι καρφωμένα σε εσάς!

Classic & Elegant

Classic & Elegant από την Calzedonia

Indy & Playful

Indy & Playful

Ολόσωμο με άνοιγμα μέχρι την κοιλιά αλλά και στα πλάγια.

Και για τις πιο τολμηρές…

Sexy & Sensual

Sexy & Sensual


Ολόσωμο με διαφορετικά κοψίματα

Μπικίνι:
Στην ιστορία των μαγιό τα πιο πολυφορεμένα και αγαπημένα είναι αδιαμφισβήτητα τα μπικίνι! Βέβαια για μία άψογη εμφάνιση στην παραλία πρέπει να γνωρίζουμε τί μπικίνι θα αγοράσουμε ανάλογα με τον σωματοτυπό μας.

Το γνωστό και αγαπημένο μπικίνι στράπλες με βολάν: Ταιριάζει κυρίως σε εσάς με σώμα «αχλάδι» δηλαδή στις μεσογειακές γυναίκες. Προτιμήστε λοιπόν μπικίνι με ένα πάνω μέρος που θα έχει έντονα σχέδια ή βολάν και κάτω μέρος, πιο απλό και ουδέτερο για να τονίσετε το μπούστο και όχι την περιφέρεια.
Extra Tip! Εσείς που έχετε λιγότερο πλούσιο μπούστο είναι έξυπνο να προτιμήσετε μαγιό με βολάν στο πάνω μέρος όπως το παρακάτω, για να προσθέσετε όγκο.

Girly & Stylish

Girly & Stylish


Ανοιχτό κίτρινο – «lemon» – μπικίνι με βολάν

Μπικίνι με πάνω μέρος με μπανέλα ενώ κάτω «τύπου σόρτς/σπλιπάκι»: Είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς με πλούσιες καμπύλες που δεν θέλετε να τόνισετε την περιφέρεια αλλά αντιθέτως να κάνετε μία σωστή και προσεγμένη εμφάνιση στην παραλία καλύπτοντας τυχόν ατέλειες.

Pretty & Sporty

Pretty & Sporty


Μπικίνι που το κάτω θυμίζει «σλιπάκι»

Μπικίνι «μικροσκοπικό» με κορδονάκια: Ταιριάζει απόλυτα σε εσάς με ένα πιο αθλητικό σώμα ή με το λεγόμενο σωματότυπο «κλεψύδρα». Δεδομένου ότι τα πολλά σχέδια και τα κορδονάκια είναι επικύνδινα για εσάς με περιφέρεια αφού «προσθέτουν» αντί να «αφαιρούν» όγκο.

Hot Bikini Love

Hot Bikini Love


Μπικίνι με κεντήματα και κορδόνακια

Safe αλλά και άκρως θηλυκή θεωρείται και η παρακάτω πρόταση!

Μπικίνι με κλασικό κάτω μέρος χωρίς κορδόνια και πάνω μέρος με μπανέλα και φτιόγκο στο κέντρο: Το λεγόμενο μπικίνι «μπαλαντέρ»! Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ακριβώς γιατί έχει διακριτική γραμμή και καθόλου έντονα σχέδια.
Extra Tip! Κυρίες με πλόυσιο μπούστο θα έχουν πολύ σταθερό και θηλυκό αποτέλεσμα με το συγκεκριμένο πάνω μέρος, ενώ εσείς με παραπάνω περιφέρεια θα αισθανθείτε άνετα μέσα σ’ένα τέτοιο έξυπνο κάτω μέρος.

Attractive & Safe

Attractive & Safe

Μπικίνι μπλέ με λιτή γραμμή Calzedonia

40s Elegance!

40s Elegance!


Η αβίαστα όμορφη Grace Kelly με μαγιό σε στυλ 40s

Τα μαγιό με γραμμή εμπνευσμένη από την δεκαετία των 40s, είναι εξαιρετικά θηλυκά και πολύ στυλάτα. Καλοκεύουν το γυναικείο σώμα και προσδίδουν στην γυναίκα την αίγλη της εποχής εκείνης. Ιδανική επιλογή για εσάς με σώμα «κλεψύδρα» ή μ’ένα πιο αθλητικό σώμα το οποίο υστερεί από καμπύλες. Εσείς με περισσότερη περιφέρεια μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα 40s μαγιό διότι το κάτω μέρος κρύβει τυχόν ατέλειες. Προσοχή! Εσείς που έχετε ήδη όγκο γύρω από την περιοχή της κοιλιάς και πλούσιες καμπύλες μην το προτιμήσετε κάθως θα προσθέσει ανεπιθύμητο όγκο.

Femme Fatale

Femme Fatale


Μαγιό με γραμμή 40s.

Αυτές ήταν λοιπόν οι επιλογές μαγιό για το καλοκαίρι 2013! Ελπίζω ο οδηγός και τα παραπάνω tips που συγκέντρωσα να σας βοηθήσουν να βρείτε τελικά το πιο μοναδικό μαγιό για αξέχαστες καλοκαιρινές εμφανίσεις στην παραλία.
Και να θυμάστε μόνο όταν αισθανόμαστε άνετα αναδεικνύουμε αυτό που φοράμε!

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση μαγιό!

* Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για τυχόν ερωτήσεις, σχόλια, παρατηρήσεις στείλτε μου email στο: [email protected]

You may also like