Μελετήσαμε τα κορυφαία hair trends του φθινοπώρου!

Σεπτέμβριος συχνά σημαίνει “νέοι στόχοι” κι ανανέωση γενικότερα! Εμείς τα κορίτσια μας αρέσει όταν η ανανέωση αυτή υλοποείται μέσα από τη γκαρνταρόμπα μας αλλά και… τα μαλλιά μας! Ακόμη κι εγώ το έχω παρατηρήσει πως συχνά κάνω αλλαγές στο χτένισμα, το κούρεμα ή το χρώμα των μαλλιών μου σε μεταβατικές περιόδους, όπως (καλή ώρα) αρχές φθινοπώρου ή το Φεβρουάριο. Αν, λοιπόν, “ψήνεστε” για κάτι διαφορετικό, ξεχωρίσαμε τα πιο ιδιαίτερα hairstyles για το φετινό φθινόπωρο και κάποια ίσως σας…. προκαλέσουν!

               01 Τολμηρό καρέ. Κι όταν λέμε “τολμηρό”, εδώ είναι που θα δοκιμάσει κάποια το θάρρος της, γιατί δε μιλάμε για το καλοκαιρινό lob, αλλά για ένα κούρεμα του οποίου του μήκος κυμαίνεται ανάμεσα στα αυτιά και τον αυχένα με έντονο φινίρισμα στις άκρες. Το λατρέψαμε στην Emma Roberts αλλά και την Emilia “λέγε με και Mother Of Dragons” Clarke.

               02 Χωρίστρα στη μέση. Ακόμη κι η παραμικρή αλλαγή στα μαλλιά μας μπορεί πραγματικά να μας μεταμορφώσει. Η χωρίστρα στο κέντρο προσφέρει ένα πιο ομοιόμορφο πλαίσιο για το πρόσωπό μας με κάθε χτένισμα (sleek, κυματισμούς όπως της Lea Michele, διαλέγετε και παίρνετε!) και ταιριάζει εξαιρετικά με ένα ακόμη trend…

03 … τις αφέλειες, αν τις επιλέξετε! Παιχνιδιάρικες και sexy με μία ιδέα vintage, όπως μας αποδεικνύει κι η Bryce Dallas Howard!

04 Γυρισμένα προς τα έξω. Καθώς φαίνεται πως τα ψαλίδια των κομμωτών θα πάρουν… φωτιά με τα κοντά κουρέματα, γιατί να μην τους προσθέσουμε έναν ακόμη σκανδαλιάρικο τόνο; Απλά γυρίζουμε τις άκρες προς τα έξω με το πιστολάκι και μία στρογγυλή βούρτσα. Η Vanessa Hudgens αποδεικνύει πως το bob haircut μόνο βαρετό δεν είναι (το ξέραμε, δηλαδή, απλά έχουμε ένα ακόμη επιχείρημα)!

05 Pixie με όγκο. Εδώ κι αν μιλάμε για τόλμη και θάρρος στην καρέκλα του κομμωτή μας! Η Kate Hudson μαγνήτισε τα βλέμματα με αυτό το ογκώδες pixie που δε θέλει τίποτε άλλο παρά λίγο αφρό et voilà!

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ ομολογώ πως “τρώγομαι” να επιστρέψω στο bob hairstyle, αλλά οι αγαπημένες μου Κυριακή και Χριστίνα του κομμωτηρίου KC Artistic στη Θεσσαλονίκη δε με αφήνουν παρά μόνο αν είμαι 1001% (no typo there!) σίγουρη! Πράγμα που σημαίνει πως, σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε το/τη δικό/δική σας hairstylist για το τι θα σας ταιριάξει καλύτερα! Άλλωστε, να θυμάστε: εσείς δημιουργείτε το style, όχι αυτό εσάς!

You may also like