“ΜΕΛΙSSES for the dogs” Μια live stream συναυλία αφιερωμένη σε κάθε αδέσποτο

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων θα είναι γεμάτη μουσική! Οι MEΛΙSSES ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Save a Greek Stray στο «MEΛISSES for the dogs»! Θα είναι μια καταπληκτική live stream συναυλία από τον όμορφο χώρο του καταφυγίου της Save a Greek Stray.

Την Κυριακή 4 Απριλίου, στις 4 το απόγευμα, οι MEΛΙSSES θα ανέβουν στο ειδικά διαμορφωμένο stage. Θα χαρίσουν μία μοναδική μουσική εμπειρία γεμάτη με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της 11ετούς τους διαδρομής. Θα ακούσουμε από το πιο πρόσφατο «Που ‘Ναι Η Αγάπη» μέχρι το «Κρυφά», καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Το «ΜEΛΙSSES for the dogs» θα παρουσιάσουν οι καταπληκτικοί Διονύσης Ατζαράκης και Μαίρη Συνατσάκη. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα ενισχύσουν τις δράσεις της οργάνωσης. Το σημαίνει αυτό; Προσφορά φροντίδας σε αδέσποτα και να κάνει ακόμα περισσότερες αδέσποτες ουρές να κουνηθούν από χαρά.

Λίγα λόγια για τη Save a Greek Stray

Η Save a Greek Stray, τα τελευταία 5 χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων. Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων. Σκύλων που έχουν ανάγκη θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια, από το viva.gr, πατώντας εδώ

You may also like