Με τα συγκεκριμένα προϊόντα θα ξυπνήσετε ακόμα πιο όμορφη

Το έχουμε πει ξανά και ξανά και εσείς το γνωρίζετε ήδη. Ο ύπνος μας κάνει καλό. Ακόμα και μερικά παραπάνω λεπτά ήσυχου και σωστού ύπνου, αρκούν για να νιώσουμε καλύτερα αλλά και να δείχνουμε καλύτερα, μιας και βελτιώνουμε την όψη του δέρματός μας. Και όχι, το μυστικό δεν βρίσκεται σε ένα ακόμα πάτημα της αναβολής στο ξυπνητήρι μας. Και ενώ πολλοί εξακολουθούν να υποφέρουν από στέρηση ύπνου και οι παρενέργειες στην όψη τους, να είναι αισθητές και ορατές, όπως οι μαύροι κύκλοι, και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, ας θυμηθούμε την εξαιρετική βοήθεια που μπορεί να μας προσφέρει ο χώρος της κοσμετολογίας.

Γνωρίζοντας ότι αυτό είναι αλήθεια, η βιομηχανία ομορφιάς βγάζει συνεχώς καινούργια προϊόντα μιας ημέρας που υπόσχονται να βοηθήσουν το δέρμα σας ακόμα κι αν δεν έχετε κοιμηθεί σχεδόν καθόλου. Το αποτέλεσμα; Ξυπνάτε με μια πανέμορφη και φυσική επιδερμίδα που λάμπει! Ξέρουμε πως όλο αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα τέχνασμα. Και η αλήθεια είναι πως με ορισμένα προϊόντα, σίγουρα μπορεί να είναι.

  1. Καθώς κοιμάστε, αυτή η μάσκα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα και την βοηθάει να την συγκρατήσει ώστε να παραμένει ενυδατωμένη για ώρες. Τα συστατικά της αφήνουν το πρόσωπο απαλό και ελαστικό, και το πρωί βλέπετε τη διαφορά: φρέσκο και ξεκούραστο, σαν να έχετε κάνει τον πιο χαλαρωτικό ύπνο.
  1. Απαλό, καταπραϋντικό βάλσαμο για τη νύχτα, που ηρεμεί και ανακουφίζει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Κάθε βράδυ πριν την κρέμα νύκτας, δουλέψτε στις παλάμες σας μία μικρή ποσότητα βάλσαμου και απλώστε σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.
  1. Βάλσαμο νύχτας τριπλής δράσης – ενυδατώνει, λειαίνει και καταπραΰνει. Επανενυδατώστε το δέρμα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας με το AquaSource night spa – ένα βάλσαμο σε ζελέ για έντονη ενυδάτωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η εμβληματική σύνθεση AquaSource σε μια υφή μάσκας. Με το ξύπνημα, το δέρμα είναι μαλακό και ανανεωμένο. Νύχτα με τη νύχτα, το δέρμα μεταμορφώνεται, οι γραμμές αφυδάτωσης εξασθενούν, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή και το δέρμα ανανεωμένο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα 5 λεπτών για ένα λουτρό έντονης ενυδάτωσης.

You may also like